Pozdrawiam cieplutko
Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Dziękuje wam za odwiedziny i pocieszenie....
. Wisienko , aż mi głupio jak znajde czas do odwiedzę twój zakątek
.
Wygrzebałem jeszcze troche fotek
( nie wszystkie fotki sie niestety powiększają...
, zawłaszcza te z wiosny bo przez przypadfek ustawiła mi sie opcja robienia malutkich zdjęć...
) :
Teraz ten zakątek sie zmienia :
Bratki
Petunie :
szczawik
sundaville
poczatki nowej rabatki....
róża
Pozdrawiam i zmykam do Kościoła bo dziś pierwszy piątek 
Wygrzebałem jeszcze troche fotek
Teraz ten zakątek sie zmienia :
Bratki
Petunie :
szczawik
sundaville
poczatki nowej rabatki....
róża
Pozdrawiam i zmykam do Kościoła bo dziś pierwszy piątek || Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998

- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
witajcie !
e-genia - dziekuje ci bardzo , że tak często odwiedzasz mój ogródek i chwalisz mnie
, nawet nie wiesz jak wtedy poprawia mi sie humor i dostaje wiekszego zapałuy dop pracy w ogródku....
.
liska to róże pienne Bonica 82 ( rabatowe na pniu ) , na fotce niezbyt obficie kwitły , szkoda że nie mam fotek jak całe były obsypane stekami kwiatów....
, ach niemoge sie już doczekac następnego lata.... kiedy znowu zakwitna.... Bardzo polecam te róże , nie sa tak podatne na czarna plamistość jak inne powtarzaja kwitnienie ( ba cały czas kwitną ) i są bardziej wytrzymałae na mróz , nawet te wysokopienne ( ale okryć na zimę je lekko trzeba )
Obecnie je przesadziłęm w inne miejsce bo wierzby za bardzo na nie nachodzic zaczynały...... Pozdrawiam
e-genia - dziekuje ci bardzo , że tak często odwiedzasz mój ogródek i chwalisz mnie
liska to róże pienne Bonica 82 ( rabatowe na pniu ) , na fotce niezbyt obficie kwitły , szkoda że nie mam fotek jak całe były obsypane stekami kwiatów....
Obecnie je przesadziłęm w inne miejsce bo wierzby za bardzo na nie nachodzic zaczynały...... Pozdrawiam
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
- Tulipan998

- Kontakt:
Kupiłem w tamtym roku na wiosnę , ale teraz też były ( niedawno bo widziałem ) , u nas w szkółce w Sokołowie
, popytaj o nią i powiedz nazwę , podobno to popularna róża..... i można ja dostac dość łatwo......
Ja jednak w całym Sokołowie nie widze tych róż , oprócz u mnie i w szkółce.... , w tamtym roku Pani miała tylko na wiosne 3 jedna sama sobie posadziła i 2 ja wziałem...
, mówiła że na jesien dużo ich przywiozła... Tutaj masz zbliżenie , jak kwitnie , jeden kwiatostan ma nawet 6 kwiatów
jak kwitnie cała to jest boska
, niektórzy jak szli ulicą to pokazywali na nie i mówili że ładne
.
jak kwitnie cała to jest boska || Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
- Tulipan998

- Kontakt:
Niestety telefonu nie mam , ale ta szkółka jest niedaleko..... i ja z tą Pania co ją ma lubie sobie pogadać ( czasem bardzo długo...
, na temat roslin ) Ja bym zaczekał do wiosny , bo u nas na wszystkie róże to ludzie się "rzucają" i chyba juz pózno troche na sadzenie.... Spróbuje namówic tate , żeby podjechał do tej szkółki to sie zapytam czy są , chociaż wątpię.... na wiosnę sa duże szanse , a poza tym można zamówić.... 
- Tulipan998

- Kontakt:
e-genia - witaj !
, bardzo ci dziekuje i zycze wzajemnie ! Mykam teraz do twojego bo widziałem , że nowe fotki dałaś
.
liska - jak znajdę czas to sie tam wybiore , popytam i poproszę o telefon , cierpliwości
. Na wiosne powinny byc .
. liska - jak znajdę czas to sie tam wybiore , popytam i poproszę o telefon , cierpliwości