Z tyłu jest papuga ;) bo to z zoologa

Bo do takiej klatki przecież nie daliby falistej czy też nimfy.To jest klatka pod dużą papugę.
 Bo do takiej klatki przecież nie daliby falistej czy też nimfy.To jest klatka pod dużą papugę. 

więc wziąłem wszystkie papryczki i je umyłem w wannie jeśli jutro mnie nie będzie znaczy że
 więc wziąłem wszystkie papryczki i je umyłem w wannie jeśli jutro mnie nie będzie znaczy że   że mama mnie ukatrupiła
  że mama mnie ukatrupiła  

Na szczęście już tego nie mam:) Ale regularnie raz w tygodniu w sobotę o kupowałem łazienkę przez pół dnia w celu zrobienia prysznica roślinom. Wanna pełna ziemi, keramzytu itd. Wszystko było pozalewane ;) Obwiązywanie doniczek reklamówkami było złym pomysłem bo tylko zabierało czas. Palcem szybko przecierałem ziemie przez to sitko od sływu i było git
  Na szczęście już tego nie mam:) Ale regularnie raz w tygodniu w sobotę o kupowałem łazienkę przez pół dnia w celu zrobienia prysznica roślinom. Wanna pełna ziemi, keramzytu itd. Wszystko było pozalewane ;) Obwiązywanie doniczek reklamówkami było złym pomysłem bo tylko zabierało czas. Palcem szybko przecierałem ziemie przez to sitko od sływu i było git  

Gekoon, działają już te latarnieGekoon pisze:U mnie wczoraj upały wielkie były a dziś burzowo od rana i jak tu przesadzić pomiodry i papryczki
a żeby było mało koło mojego bloku pierdyknął piorun i wywaliło światło w latarniach

No i jak się udała akcja z gnojówką, dało to cośGekoon pisze:w takim razie jutro ide po czosnek i po pokrzywy na gnojówkę

widok całej tillandsi
 widok całej tillandsi

]
 ]
 może mocnej przeceny się doczekam
  może mocnej przeceny się doczekam