moja w 23 dniu miała dopiero 294 OTT . Tylko patrzeć jak przerośnie moją

Pisałem parę dni temu że Cię dogonimyogrodnikk pisze:arkawroc Ładna ta dyńkamoja w 23 dniu miała dopiero 294 OTT . Tylko patrzeć jak przerośnie moją

, dobrze że rosną, nie wiem jak dzisiaj będzie bo nocka zimna tylko 14 st.C a i teraz w dzień tylko 18.
  , dobrze że rosną, nie wiem jak dzisiaj będzie bo nocka zimna tylko 14 st.C a i teraz w dzień tylko 18.

. Czuć tu tyle emocji
. Czuć tu tyle emocji   . Nie mam zamiaru się z Wami ścigać, bo nie mam żadnych szans i kompletnie nie znam się na uprawie dyni, ale miło będzie obserwować Wasze wyniki. Mnie ucieszy każdy kilogram mojej, jak będzie z 10 kg, to i tak będzie pełnia szczęścia
. Nie mam zamiaru się z Wami ścigać, bo nie mam żadnych szans i kompletnie nie znam się na uprawie dyni, ale miło będzie obserwować Wasze wyniki. Mnie ucieszy każdy kilogram mojej, jak będzie z 10 kg, to i tak będzie pełnia szczęścia   .
. .
. 

Niech jej powie żeby nie pękała ...mymysteryy pisze:rzed chwilą zrobiłam jej zdjęcie. Też dzwoni .... może do dyni Ogrodnikka

"Nie pękaj i chodź na piwo"ogrodnikk pisze:Niech jej powie żeby nie pękała ...mymysteryy pisze:rzed chwilą zrobiłam jej zdjęcie. Też dzwoni .... może do dyni Ogrodnikka