bardzo prawdopodobne ! Dzięki
  bardzo prawdopodobne ! Dzięki   
 Wstyd ! Dawno nie byłem w kościele , zginął mi pendrive i słuchawki , ładowarka , poszedłem do kościoła i zaraz wszystko jest !
Ach znowu te upały... róże poupalało najbardziej jak się dało potem wichura grad
 jedno jest pewne ten rok nie jest dobry dla róż ... Zawiodły mnie powojniki po całości , z 10 odmian jeszcze trzymają się 3 a reszta padła przez uwiąd , za tą kasę kupiłbym cisy i posadził na ich miejscu .
  jedno jest pewne ten rok nie jest dobry dla róż ... Zawiodły mnie powojniki po całości , z 10 odmian jeszcze trzymają się 3 a reszta padła przez uwiąd , za tą kasę kupiłbym cisy i posadził na ich miejscu .   
 Tu Mrs Chomondeley , to prawda piękna ale jak widać chora

Moja nowa miłość
 Pilgrim  Jest cudny taki zdrowy , silnie rośnie i ta ilość pączków jak na pierwszy sezon
  Pilgrim  Jest cudny taki zdrowy , silnie rośnie i ta ilość pączków jak na pierwszy sezon   

Leonardo da Vinci

William Shakespeare 2000 Bardzo ładny ale tylko kłopoty z tym kolorem są , muszę używać czasem filtrów bo inaczej jest czerwony

Novalis

Lavaglut

Mary Rose

Charles Austin

Guernsey

Pirouette

Guernsey

Queen Elizabeth

Pirouette

Guernsey

Z pewnych powodów mam plan opuścić fo ... a założyć bloga , nie wiem czy będzie to dobre ale szkoła , też praca taka mała , opieka nad bratem jak rodzice w pracy i nie jest dobrze
 tak więc chyba na fo będe do 31 lipca ...Nie obrazcie się , ja was bardzo lubię ! Jesteście bardzo fajni i w ogóle
  tak więc chyba na fo będe do 31 lipca ...Nie obrazcie się , ja was bardzo lubię ! Jesteście bardzo fajni i w ogóle   Zawsze można na was liczyć
 Zawsze można na was liczyć  

ale się pojawiaj
  ale się pojawiaj   

Bez Ciebie będzie nudno...Najwyżej jak nie masz czasu, to skrobnij coś raz na tydzień ( ja tak robię jeśli nie mogę częściej ). Tutaj wiele osób ma mało czasu, ale dla chcącego...wiesz, zawsze coś na FO można wykroić
  Bez Ciebie będzie nudno...Najwyżej jak nie masz czasu, to skrobnij coś raz na tydzień ( ja tak robię jeśli nie mogę częściej ). Tutaj wiele osób ma mało czasu, ale dla chcącego...wiesz, zawsze coś na FO można wykroić   

Z tymi rabatami , uff na razie 3 a tak w ogóle to chcę całkowicie zrobić jeszczę 8 rabat oczywiście z angielkami
  Z tymi rabatami , uff na razie 3 a tak w ogóle to chcę całkowicie zrobić jeszczę 8 rabat oczywiście z angielkami   kiedyś w katalogu duże wrażenie zrobiło na mnie zestawienie Gertrude Jeckyll z Wenlock i mimo że nie mam tej drugiej posadziłem obok Williama S.
 kiedyś w katalogu duże wrażenie zrobiło na mnie zestawienie Gertrude Jeckyll z Wenlock i mimo że nie mam tej drugiej posadziłem obok Williama S. 

, ciekawe jest to że te młode na przewiewie są bardziej chore od tych starszych rosnących gęściej
 , ciekawe jest to że te młode na przewiewie są bardziej chore od tych starszych rosnących gęściej  

Tak samo kwiaty na zimę ostatnie się zostawia czy usuwa na różach ?
  Tak samo kwiaty na zimę ostatnie się zostawia czy usuwa na różach ? Uwielbiam je, za wyjątkowo cudne kwiaty, za zapach...Ech, mają w sobie coś, co łapie mnie za
  Uwielbiam je, za wyjątkowo cudne kwiaty, za zapach...Ech, mają w sobie coś, co łapie mnie za   Wiesz ja pozbywam się Zorby ,Eden . Kalmar mam taką chorą ale zostawie może zmężnieje. One są wyjątkowe to prawda i nie ma mocnych by je nie kochać ! Czyli mogę jeszcze nawiesć ostatni raz w tygodniu ?
  Wiesz ja pozbywam się Zorby ,Eden . Kalmar mam taką chorą ale zostawie może zmężnieje. One są wyjątkowe to prawda i nie ma mocnych by je nie kochać ! Czyli mogę jeszcze nawiesć ostatni raz w tygodniu ?
 Cudowny Pilgrimek i Guernsey
 Cudowny Pilgrimek i Guernsey