Pozdrawiam cieplutko
Ogródek Marty cz.1
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
widze że nie tylko ja mam dziś problem z fotosikiem,dobrej nocki życzę pa pa
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kocinko-Martusiu!
Dzięki za odwiedziny u mnie. Cudne masz zwierzaczki. Ja mam dwa koty- Mefista i Belzebuba(zwanego Bubkiem) i mój syn ma dwa koty Mikolinę i Fidela co w sumie daje cztery ogony, osiem uszu i szesnaście kocich łapek grasujących po naszym mieszkaniu. Psa nie mamy bo już by się nie zmieścił.A Twój Motor jest świetny i imię bardzo mi się podoba.
Ogród pięknieje w oczach. W przyszłym roku jak rozrosną się Twoje nowe nabytki to nie będzie można oczu od niego oderwać. Pozdrawawiam Cię serdecznie i głaszczę Twoje stworzonka Maria
PS: A u nas w Gdańsku przed chwilą zaświeciło słoneczko! Aż się cieplej na sercu zrobiło.
Dzięki za odwiedziny u mnie. Cudne masz zwierzaczki. Ja mam dwa koty- Mefista i Belzebuba(zwanego Bubkiem) i mój syn ma dwa koty Mikolinę i Fidela co w sumie daje cztery ogony, osiem uszu i szesnaście kocich łapek grasujących po naszym mieszkaniu. Psa nie mamy bo już by się nie zmieścił.A Twój Motor jest świetny i imię bardzo mi się podoba.
Ogród pięknieje w oczach. W przyszłym roku jak rozrosną się Twoje nowe nabytki to nie będzie można oczu od niego oderwać. Pozdrawawiam Cię serdecznie i głaszczę Twoje stworzonka Maria
PS: A u nas w Gdańsku przed chwilą zaświeciło słoneczko! Aż się cieplej na sercu zrobiło.

- Kocina
- 1000p

- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gienia - u mnie na razie wiatr hula między zdechlakami
Dziś po raz pierwszy od chyba tygodnia w Krakowie zaświeciło słońce
W ogródku zauważyłam że irysy puszczają listki
Dziękuję Wam za odwiedzinki
Kocina pisze:Wczoraj powędrowałam do OBI po płotki i koszyczki na cebule, a wyniosłam dwie golterieZa 4,00 zł jedna
Już posadzone koło azalii
Ciekawam jak przetrwają zimę: właśnie wyczytałam, że lubią przemarzać, ale jak je dobrze opatule do snu zimowego, to może nie będzie źle.
Koszyczków już nie było, bo podobno sezon się skończył, ale dekoracji bożonarodzeniowych pełno. Jakoś mi to nie pasowało w Zaduszki
Też dostałam wczoraj doniczkę z tą roślinką i posadziłam na swojej leśnej górce, powinna naszą zimę przetrzymać i lubi wilgoć i kwaśną ziemnię.
-
sterlizja36
- 500p

- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam! Ja również zajrzałam do twego kącika-pięknie.Masz farta do skamielin,cudne okazy
.Zimowit radośnie cie powitał!Ja gdy pierwszy raz zobaczyłam ten kwiat-stwierdziłam że coś pokreciło się krokusom.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36