Floresito, jak czytam, że gdzieś w Polsce padało tego lata to po prostu nie wierzę. U nas przez całe lato ukrop (ponad 30 st) i susza. Z braku wody i tropikalnych temperatur u mnie niestety róże również szybko przekwitają. Właśnie dlatego pomyślałam o tarasie, że je trochę osłonić. W tej chwili mam w donicy na tarasie 2 kartonikowe angielki Thomas Graham, ślicznie pachną i chyba im trochę lepiej pod osłoną.
Nie wszystkie moje zakupy są zgodne z opakowaniem, np. z Erotiki wyrosły mi róże patriotyczne - biało-czerwone, a ja akurat takich pstrokatych nie lubię. Na szczęście zawsze mam chętnych na nadwyżki ogrodowe, więc oddam bez żalu.
Widziałam dziś w Auchan duży wybór róż Poulsena, ale zachwalanej przez Ciebie Alexandry nie było.
Wstaw proszę zdjęcia Abrahama, bo byłabym skłonna się na niego w ;przyszłym roku skusić.
Poniżej spróbuję wkleić na próbę zdjęcie przez fotosik - na razie wygląda, że powinno się udać.
Do wyboru jest opcja "zaloguj się" lub wstaw zdjęcia z komputera i tam nie trzeba się logować, wcześniej trzeba zaznaczyć jako formę prezentacji zdjęcia szerokość do 500 pikseli .