Wspomnienia zostawię na czas zimy a zapraszam do kwitnącego lipcowego ogrodu.

Akant

No to pieknie sie witam i czekam na nowe zdjecia w nowym watku, bo zawsze z ogromna ciekawoscia wracam Martus do Twojego pieknego i bardzo dojrzalego ogrodu.
  No to pieknie sie witam i czekam na nowe zdjecia w nowym watku, bo zawsze z ogromna ciekawoscia wracam Martus do Twojego pieknego i bardzo dojrzalego ogrodu.

Pisałaś u mnie, że hortensje ogrodowe u Ciebie nie kwitną, a ta niebieska to nie jest ogrodowa? Życzę powodzenia w nowym wątku, niech piękny ogród cieszy nasze oczy. Całuję i pozdrawiam cieplutko
 Pisałaś u mnie, że hortensje ogrodowe u Ciebie nie kwitną, a ta niebieska to nie jest ogrodowa? Życzę powodzenia w nowym wątku, niech piękny ogród cieszy nasze oczy. Całuję i pozdrawiam cieplutko  

i motywacją do dalszego zrywania darni
 i motywacją do dalszego zrywania darni  
  Te aniołki w połączeniu z niebieską hortensją
 Te aniołki w połączeniu z niebieską hortensją  

Pokaz miły, pełen kolorów i zapachów!
 Pokaz miły, pełen kolorów i zapachów!  

lipę suszę na herbatki. Planowałam też w tym roku miodzik ale tak nierównomiernie dojrzewała lipa, że odpuściłam, już posuszona i w słoiczkach a zapach
 lipę suszę na herbatki. Planowałam też w tym roku miodzik ale tak nierównomiernie dojrzewała lipa, że odpuściłam, już posuszona i w słoiczkach a zapach  .
 .

Zawilce cudne a ta niebieska hortensja...
  Zawilce cudne a ta niebieska hortensja...