.
 .Pajęczycy trudno zrobić dobre zdjęcie.U mnie też zaczyna.Uchwyciłam pojedynczy kwiatuszek.Cudo
 .Następnym razem wstawie foto.
 .Następnym razem wstawie foto.Pokaźne kępy jeżówek.Będą pięknie się prezentować

.
 . .Następnym razem wstawie foto.
 .Następnym razem wstawie foto.

One to umią trenować w nas cierpliwość ,ciekawość co rano się rozwinie
  One to umią trenować w nas cierpliwość ,ciekawość co rano się rozwinie  

Zaczynają kwitnąć tak,te stare odmiany nie są poskręcane a te nowe siewki owszem tak, kwiat nie może się rozwinąć
   Zaczynają kwitnąć tak,te stare odmiany nie są poskręcane a te nowe siewki owszem tak, kwiat nie może się rozwinąć  

piękne zdjęcia- tą lilie w ciemnym kolorze rozpoznaje- mam podobną- piękne są roślinki w tych intensywnych barwach
 piękne zdjęcia- tą lilie w ciemnym kolorze rozpoznaje- mam podobną- piękne są roślinki w tych intensywnych barwach 

nigdy nie widziałam takiego pola lilii
  nigdy nie widziałam takiego pola lilii  Niesamowite, piękne
   Niesamowite, piękne  

hortensja wymiata... cudo
 hortensja wymiata... cudo  co do zawirowań życiowych- to też ostatnio wyszłam z kilku zakrętów... ale rodzina i roślinki- trzymają nas w pionie
 co do zawirowań życiowych- to też ostatnio wyszłam z kilku zakrętów... ale rodzina i roślinki- trzymają nas w pionie  głowa do góry i do idziemy do przodu
 głowa do góry i do idziemy do przodu  przesyłam pozytywne myśli
 przesyłam pozytywne myśli  trzymaj się
 trzymaj się 

A różowy z tym ciemnym okiem   należy do moich faworytów
   A różowy z tym ciemnym okiem   należy do moich faworytów  
  ja to znam
   ja to znam  U mnie rodzina ciągle podkreśla,ze zamiast pomniejszać ciągle powiększam
  U mnie rodzina ciągle podkreśla,ze zamiast pomniejszać ciągle powiększam  
  U mnie gdzie rosną bardzo gesto rośliny zaczęły panoszyć się ślimaki i chociażby z tego powodu muszę trochę przerzedzić. Za to mniej rosną chwasty
 U mnie gdzie rosną bardzo gesto rośliny zaczęły panoszyć się ślimaki i chociażby z tego powodu muszę trochę przerzedzić. Za to mniej rosną chwasty