Pamiętajcie o tym ..bo korektorów u nas brak

. Pozdrawiam.
 . Pozdrawiam.

) w liczbie sztuk jeden, więc nie mam porównania. Rośnie od strony zachodniej, u wylotu rynny. Nawożony nawozem do hortensji Biopon wg wskazówek producenta.
 ) w liczbie sztuk jeden, więc nie mam porównania. Rośnie od strony zachodniej, u wylotu rynny. Nawożony nawozem do hortensji Biopon wg wskazówek producenta.

Chyba taka odmiana, niektóre zanim przekwitną dostają takich kropek i przebarwień na płatkach.Moja 'Intermedia' też tak ma.Jedne przekwitają ładniej, inne gorzej, podobnie jak z ludźmi, jedni starzeją się lepiej, inni gorzejk-asia pisze:Mam pytanie do wszystkich pasjonatów hortensji... Być może gdzieś we wcześniejszych postach było to poruszone, ale przeczytanie wszystkiego od deski do deski mnie przerasta
Co oznaczają takie kropki, przebarwienia (zdj.) na płatkach hortensji?
Są już drugi rok. Mam ten gatunek (oczywiście nazwy nie znam) w liczbie sztuk jeden, więc nie mam porównania. Rośnie od strony zachodniej, u wylotu rynny. Nawożony nawozem do hortensji Biopon wg wskazówek producenta.

. Zdecydowałem się na posadzenie w grupie
 . Zdecydowałem się na posadzenie w grupie 
Liście, co widać trochę na zdjęciu mają zaczerwienienie obrzeża. Przyszło mi więc na myśl, że to może brak jakichś składników w glebie. Nie chce jednak kombinować, żeby nie przedobrzyć, bo koniec końców jeść dostała.magduska81 pisze:Raczej to wina słonka i upału, przypaliło je troszkę,jedne są wrażliwsze a inne nie...a liście jak?