Płot z siatki - jak postawić?
- Haniafrania
- 50p
- Od: 1 paź 2008, o 18:05
Płot cd.
Witam. Nie moge spac przez ten płot. Tydzień temu przyszło dwóch 'fachowców' zabetonowali 8 słupków na wys. 120cm. a siatka ma wys. 125cm.Wzieli 100zł. i do tej pory ich nie ma.Co ja mam teraz zrobić? Mam dokleić te brakujące centymetry?
Ciężkie życie samotnej kobiety.
Ciężkie życie samotnej kobiety.
Kochanie Ci fachowcy to szmaciarze po prostu.
jak mozna żerować na samotnej kobiecie???
Bardzo prosże, nie dawaj nigdy nikomu pieniędzy przed zakończeniem pracy!!!
Chłopaki napisali instukcję bardzo dokładnie! Nic dodać nic ująć.
Skoro słupki są wkopane na 120cm...siatka ma 125...[/b]chłopaki!!!
Można te słupki zostawić??? Mnie też nie uśmiechałoby się wykopywać i wkopywać na nowo
jak mozna żerować na samotnej kobiecie???
Bardzo prosże, nie dawaj nigdy nikomu pieniędzy przed zakończeniem pracy!!!
Chłopaki napisali instukcję bardzo dokładnie! Nic dodać nic ująć.
Skoro słupki są wkopane na 120cm...siatka ma 125...[/b]chłopaki!!!
Można te słupki zostawić??? Mnie też nie uśmiechałoby się wykopywać i wkopywać na nowo

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
-
- 100p
- Od: 19 gru 2005, o 11:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Irenko, siatka ma wysokość 125 cm, ale po zawinięciu końcówek (mozna to zawinąć i górą i dołem) , jak napisałem w opisie wykonywania, to wysokość słupków 120cm wystarczy. Będzie to "łatanie dziury", ale umożliwi wyjście z tej sytuacji. Najlepiej pytaj przed wykonaniem danej czynności a unikniesz poprawek. To jest zbyt droga inwestycja, aby ją sknocić.
Pozdrawiam
Płot
Ślicznie dziękuje za odpowiedzi.Będe się męczyc dalej. Jeżeli zatrzymam sie na jakims problemie to napiszę.
To ma być płotek dla tego pekińczyka na zdjęciu. Ma 25m długości. Mieszkam przy głównej trasie przelotowej i nie chcę stracić tego malucha.
Podałam długość płotu a nie pekińczyka. Jestem rostrzęsiona. Przepraszam.
To ma być płotek dla tego pekińczyka na zdjęciu. Ma 25m długości. Mieszkam przy głównej trasie przelotowej i nie chcę stracić tego malucha.
Podałam długość płotu a nie pekińczyka. Jestem rostrzęsiona. Przepraszam.
Cd.płot
Dziękuję. Prawda jest taka. na pewno nie robiłabym tego zeby było mnie stać. Jestem na rencie więc ledwo starczy na opłaty.Wszystko musze sama robic.Jeżeli się pomylę to nawet nie ma mnie kto pocieszyć. Mam internet iwszystkiego uczę sie z internetu.Niedawno wyprowadziłam się z dużego miasta na wieś i wszystkiego się uczę.Załe życie marzyłam o wsi.Mam ogród 1000m i dom więc mam co robić.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
Oj 'Krakus ' , ale skomplikowałeś sobie robotę . Sam to wymyśliłeś? Z tym przeplataniem przez oczka , też ? Ja kładłem z żoną siatkę 1,8 m.wys. na długości całkowitej - 600m. bez łaski i bez frajerskiego płacenia. Nie było lekko , ale jest idealnie naciągnięta i dokładnie podwiązana. A to najważniejsze. I prostym , chłopskim sposobem ! Aż okoliczni rolnicy dziwili się w czasie żniw. Oni myślą , że Ci z miasta nic nie potrafią zrobić .