CUDNIE

Ile krzaczków Garden of rose jest na tej rabacie. Chyba nie jeden? Jak długo masz tę różę. Ja mam ją 2 sezon i zachwycałam się kształtem i trwałością kwiatów, ale nie taką ilością.

. Ładny krzaczek, wyprostowany, główki trzyma w górze, dumny chłopak, nie ma się co dziwić w towarzystwie takiej dziewczyny trudno się garbić
 . Ładny krzaczek, wyprostowany, główki trzyma w górze, dumny chłopak, nie ma się co dziwić w towarzystwie takiej dziewczyny trudno się garbić  
  , bo trudno o nich powiedzieć róże.
 , bo trudno o nich powiedzieć róże.

. Dziękuję Ci bardzo staram się jak mogę, chociaż ostatnio z czasem u mnie kiepsko i troszkę zaniedbuję swój ogród. Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy.
 . Dziękuję Ci bardzo staram się jak mogę, chociaż ostatnio z czasem u mnie kiepsko i troszkę zaniedbuję swój ogród. Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy. 
 Alicjo niestety mam tego wirusa od wielu, wielu lat, ale dopiero tutaj, na forum rozwinął się do rozmiarów nieprawdopodobnycha_nie pisze:Mimo dokładnego i zabawnego opisu objawów i skutków choroby zakaźnej zwanej "różyczka" (autorstwa Pedrowej -w moim wątku) czuję, że wirus już za bardzo się rozpanoszył, bo prądkuje tu na Forum z każdej strony. Nie będę z tym walczyć i pospaceruje po Twoim ogródku i się jeszcze pozarażam.
CUDNIE
Ile krzaczków Garden of rose jest na tej rabacie. Chyba nie jeden? Jak długo masz tę różę. Ja mam ją 2 sezon i zachwycałam się kształtem i trwałością kwiatów, ale nie taką ilością.
 .
 . 
  na ich widok.
  na ich widok.  , bo bardzo mi się podoba.
 , bo bardzo mi się podoba. zawsze potrafisz pocieszyć człowieka
 zawsze potrafisz pocieszyć człowieka  
  /, krzew kompaktowy, liście pięknie błyszczące, nie boi się deszczu - czego można chcieć więcej od róży, no może zapachu, ale ja osobiście nie wyczuwam a i tak  należy do moich ulubienic
 /, krzew kompaktowy, liście pięknie błyszczące, nie boi się deszczu - czego można chcieć więcej od róży, no może zapachu, ale ja osobiście nie wyczuwam a i tak  należy do moich ulubienic  .
 .

.
 . 

, no tylko bez takich różnych  - mówię o kocie i włazi mi cały czas na laptopa. Dałam mu jeść, więc chwila będzie spokoju, to szybciutko obiecane sazoneczki
 , no tylko bez takich różnych  - mówię o kocie i włazi mi cały czas na laptopa. Dałam mu jeść, więc chwila będzie spokoju, to szybciutko obiecane sazoneczki 

, ale rozumiem wszyscy mocno zajęci - ja też właśnie kończę swoje "rękodzieło"
 , ale rozumiem wszyscy mocno zajęci - ja też właśnie kończę swoje "rękodzieło"  lawednowe, bo przecież trzeba zachować na zimę troszkę lata. Ostatnie wypociny, no może bardziej wypleciny trzeba by było powiedzieć
  lawednowe, bo przecież trzeba zachować na zimę troszkę lata. Ostatnie wypociny, no może bardziej wypleciny trzeba by było powiedzieć 

Fajna kolorowa łączka.Rękodzieła namaszczam bardzo pomysłowo zrobione.
 Fajna kolorowa łączka.Rękodzieła namaszczam bardzo pomysłowo zrobione.  Będę odwiedzać.
 Będę odwiedzać.
 nooo pozazdrościć takich zielonych rączek
  nooo pozazdrościć takich zielonych rączek    

a w dodatku widzę że kwitnienie jej przypada kiedy inne odpoczywają
 a w dodatku widzę że kwitnienie jej przypada kiedy inne odpoczywają   
  ale nie są tak piękne jak twoje twoje to prawdziwe okazy
 ale nie są tak piękne jak twoje twoje to prawdziwe okazy  
 Chwila przerwy na łączach tylko, bo zajęć cała masa, a doba nie z gumy
 Chwila przerwy na łączach tylko, bo zajęć cała masa, a doba nie z gumy   .
 . . Obdzielasz nimi całą rodzinę, czy tylko dla siebie zachowujesz?
 . Obdzielasz nimi całą rodzinę, czy tylko dla siebie zachowujesz?  
  . Ale przecież wkrótce zamieszkają u Ciebie dwie takie zdolne panny
 . Ale przecież wkrótce zamieszkają u Ciebie dwie takie zdolne panny  .
 . .
 .
 Daysy, jestem zszokowana, że o tej porze masz tyle różanego kwiecia
 Daysy, jestem zszokowana, że o tej porze masz tyle różanego kwiecia   U mnie zdecydowana większość odpoczywa, kolorowo mam tylko na rabacie z mieszańcami piżmowymi i Krasnalami, ale ona w cieniu i później zaczyna, a dzięki cieniowi dłużej też utrzymują się kwiaty. Poza tym to pojedyncze sztuki. Na szczęście jest trochę bylin i hortensji, inaczej utopiłabym się w zieleni
 U mnie zdecydowana większość odpoczywa, kolorowo mam tylko na rabacie z mieszańcami piżmowymi i Krasnalami, ale ona w cieniu i później zaczyna, a dzięki cieniowi dłużej też utrzymują się kwiaty. Poza tym to pojedyncze sztuki. Na szczęście jest trochę bylin i hortensji, inaczej utopiłabym się w zieleni   

. Rozumiem, bo ja tez ostatnio tylko czytam, troszkę mało czasu.
 . Rozumiem, bo ja tez ostatnio tylko czytam, troszkę mało czasu. , na razie walczę z ogórkami, które zamykam w słoikach.... żeby nie uciekły
 , na razie walczę z ogórkami, które zamykam w słoikach.... żeby nie uciekły  

.
 .  

, wiem, że wszyscy teraz mają masę roboty w ogrodzie, ja też nie we wszystkich wątkach pozostawiam ślad po wizycie i jest mi wstyd, ale to się nadrobi w wolniejszych chwilach.
 , wiem, że wszyscy teraz mają masę roboty w ogrodzie, ja też nie we wszystkich wątkach pozostawiam ślad po wizycie i jest mi wstyd, ale to się nadrobi w wolniejszych chwilach. .... może jakieś sugestie co do koloru wstążeczki
 .... może jakieś sugestie co do koloru wstążeczki  
  i upiekę 2 pieczenie przy jednym ogniu
  i upiekę 2 pieczenie przy jednym ogniu  
  , że możemy się nimi cieszyć, jak na mój gust, zbyt krótko
 , że możemy się nimi cieszyć, jak na mój gust, zbyt krótko  , dlatego jeśli Twoje tak pięknie kwitną, dostaną miejsce honorowe w ogrodzie, powiedz mi tylko, czy mają rosnąć w słońcu, czy również  półcień jest do przyjęcia.
 , dlatego jeśli Twoje tak pięknie kwitną, dostaną miejsce honorowe w ogrodzie, powiedz mi tylko, czy mają rosnąć w słońcu, czy również  półcień jest do przyjęcia. . Nie tracę jednak nadziei i chcę wierzyć, że może jest to wynikiem tegorocznej aury.
 . Nie tracę jednak nadziei i chcę wierzyć, że może jest to wynikiem tegorocznej aury. - to rzeczywiście moje, jakie? Mam pewne podejrzenia, ale jeszcze chwilkę poczekajmy, niech nabiorą siły. Pewna jestem tylko jednej.
  - to rzeczywiście moje, jakie? Mam pewne podejrzenia, ale jeszcze chwilkę poczekajmy, niech nabiorą siły. Pewna jestem tylko jednej. 

w moim ogrodzie Stephanie Baronin zu Guttenberg, ale urody trudno jej odmówić
  w moim ogrodzie Stephanie Baronin zu Guttenberg, ale urody trudno jej odmówić 

i, bo znowu zniknie mi post. Niedługo zaproszę na dalszy spacerek.
 i, bo znowu zniknie mi post. Niedługo zaproszę na dalszy spacerek.
 .
 .