Witam !  

Plany jak plany... trochę zawsze się zmienią  

Coś czuję że bierze mnie nie tylko na angielki ale i na historyczne  

Tych niemieckich już więcej nie chce bo dla mnie są sztuczne tak po prostu ...Jeszcze w międzyczasie zginął mi pendrive ze wszystkimi zdjęciami Boże...
Róże już kończą kwitnienie  

chyba ]wątek uśnie ... albo zagłębie się w projektowanie i poczekam do powtórnego kwitnienia róż  

Nie mają szczęścia w tym roku , te które kwitły w 1 połowie czerwca szybko przypaliło i zniszczyło a potem burze już  

na amen. Nie tak dawno no może tydzień temu znowu przeszły upały i te róże które kwitły też znowu załatwiło tak samo ...   

Kwitną jeszcze tylko te z wiosennego sadzenia 
Guernsey 

Pirouette
Pirouette 

Fairy
Fairy
  NN
NN W tym roku okaz zdrowia

Nostalgie
Nostalgie

William Shakespeare 2000
William Shakespeare 2000 
 Mary Rose
Mary Rose   

Chopin
Chopin
  Chippendale
Chippendale
  Charles Austin,Zorba i Lavaglut
Charles Austin,Zorba i Lavaglut

Pomarszczona
Pomarszczona 

Pashmina
Pashmina
  Iwwka
Iwwka Będziesz zadowolona  
 Ewuś

Ewuś Tak pamiętam  

a pamiętasz jak w u.r kwitła aż do grudnia  

Teraz na jesień zamawiam 15 odmian , na wiosnę tak samo , jeśli chodzi ci o te 300... to na pewno nie naraz tylko z czasem  

miejsca jest trochę , przy szklarni i w ogóle  

,na razie  będe zamawiać róże a potem już na spokojnie za rok dwa dopracowywać , tylko potrzeba czasu i pieniędzy .... Dzięki !
Daysy L.D też piękna , ale H.K mniejsza i chyba bardziej chorobliwa ? Odwiedzę z chęcią ale nie dzisiaj i jutro bo nie mam zupełnie czasu... 
Małgosiu   Planuję większe  
 JadziuWybacz że cie nie odwiedzam ... muszę to nadrobić

JadziuWybacz że cie nie odwiedzam ... muszę to nadrobić   
  Rzeczywiście wszystkie bardzo podobne , ale wolę jednak H.  Zakładam dwie a jedną tylko powiększam  ,dziękuję !
Kasiu Dziękuję !
Dorotko Tak nie wiem sam co mi odbiło ! 

Bardzo lubię styl tych róż , taki swojski ,angielski,te kolory i zapach ! 

Są zdrowe , nieduże i takie naturalnie , niemieckie itp. są takie sztuczne a mnie ciągnie do wsi ... Lubię klimaty angielskie, francuskie i włoskie , może jest to związane ?
[/b]Ewuś[/b] No krucho z czasem i w ogóle  ... Te 340 to oczywiście z czasem nie od razu ...   

jakby coś to jakąś ci podeśle  

Jedno jest pewne z 3-4 lata musimy poczekać aż się wszystko ukorzeni . Buziaki !
Heniu Widziałem twoje olbrzymki i rzeczywiście lubią przestrzeń , jednak te które zamawiam teraz są trochę mniejsze niż np. James Galway  , najwyżej w wyjątkowym przypadku będę ciąć mocniej