Wierzycie w duchy ;) ?

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JarekX
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 4 cze 2005, o 19:39

Wierzycie w duchy ;) ?

Post »

Wierzycie w duchy ;) ?
Pozdrawiam. :D
Jarek
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 paź 2006, o 17:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

W dusze- tak
W duchy -nie
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Nie wierzę ale jakoś się ich BOJĘ!!!!!!!!! Obrazek
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A ja już tu zaczynam wierzyć nawet w ...reinkarnację ! ;:80
Jurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2006, o 09:18

Post »

Generalnie nie wierzę,ale.....cos Wam opowiem :)
W czasach studenckich przychodziły nam do głowy rózne głupie pomysły-w tym i ten z przywoływaniem duchów.Godzina 2,pokój oswietlony tylko jedną słabą żarówka i 5 chłopa (niekoniecznie trzeżwych :wink: ).Z tego,co zapamietałem,był tam talerz,który miał służyc do przywoływania duchów (konkretnie Stalina).No i w momencie,w którym mistrz ceremonii zaczął go wzywać-spaliła się żarówka.
Do dziś nie wiem,czy miało to związek z duchami,ale epizod ten zapamietam do końca życia :wink:
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Jurek pisze:Generalnie nie wierzę,ale.....cos Wam opowiem :)
W czasach studenckich przychodziły nam do głowy rózne głupie pomysły-w tym i ten z przywoływaniem duchów.Godzina 2,pokój oswietlony tylko jedną słabą żarówka i 5 chłopa (niekoniecznie trzeżwych :wink: ).Z tego,co zapamietałem,był tam talerz,który miał służyc do przywoływania duchów (konkretnie Stalina).No i w momencie,w którym mistrz ceremonii zaczął go wzywać-spaliła się żarówka.
Do dziś nie wiem,czy miało to związek z duchami,ale epizod ten zapamietam do końca życia :wink:
To ja miałam inny przypadek. Raz w życiu założyliśmy się z przyjaciółmi, kto odważy się przejsć przez cmentarz o północy. Ja poszłam w grupie z trzema innymi osobami(trzeźwymi). Jedna z nich paliła papierosa. Na chwilę zatrzymaliśmy się przy jakimś grobie, bo koledze rozwiązał się but. Wtedy ten co palił, wyrzucił papierosa obok tego grobu w mokrą trawę(padało cały dzień). Papieros nagle zaczął się jarzyć jakby ktoś sie zaciągał, a dym wypuszczał tuż obok. Staliśmy wszyscy jak wryci, bo trwało to ok 2 minuty. Potem dostaliśmy takiego speedu, że nawet nie pamiętam kiedy wyszłam poza bramy cmentarza. :lol:
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

A ja wierzę w duchy. :D
Coś w tym musi być, wiele jest rzeczy niewyjaśnionych na tym świecie.
Nie boję się duchów, żywych się boję.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
x-C-j
---
Od: 22 lis 2006, o 14:55

Post »

Duchy wierzę że są ale nie wszystkim dane jest się z nimi spotkać, nie my to wybieramy tylko tam u góry ktoś tym zarządza.
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

:D A mojej starej ciotce zdarzyła się taka przygoda : .Wieczorem nastawiła sobie budzik na wczesne rano, bo miała daleko do kościoła i trzeba było dużo wcześniej wyjść. Budzik zadzwonił, zerwała się, szybko ubrała i poszła do kościoła. Padało, więc wzięła parasol. Doszła do kościoła- a tu ciemno, wszystko pozamykane. Domyśliła się, że źle nastawiła budzik. A tu słychać głosy- ludzie wracali z drugiej zmiany do wsi... Szybko czmychnęła na cmentarz koło kościoła, bo nie chciała być rozpoznana, potem by się z niej nabijano. Na drugi dzień po wsi poszły wici, że nocą jakieś straszydło latało po cmentarzu , w wielkim czarnym kapeluszu...

:;230 :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Wisienka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 9 lis 2006, o 11:45

Post »

W sumie chyba wierzę, ale żadnego na szczęście nie spotkałam i niech tak zostanie,
bo zawał byłby murowany (oczywiście mój, nie ducha :wink: )
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Kontakt:

Post »

Wiśnia pisze:W sumie chyba wierzę, ale żadnego na szczęście nie spotkałam i niech tak zostanie,
bo zawał byłby murowany (oczywiście mój, nie ducha :wink: )
Dowcip roku !!!! ;:87 :D :D :D
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Nela pisze::D A mojej starej ciotce zdarzyła się taka przygoda : .Wieczorem nastawiła sobie budzik na wczesne rano, bo miała daleko do kościoła i trzeba było dużo wcześniej wyjść. Budzik zadzwonił, zerwała się, szybko ubrała i poszła do kościoła. Padało, więc wzięła parasol. Doszła do kościoła- a tu ciemno, wszystko pozamykane. Domyśliła się, że źle nastawiła budzik. A tu słychać głosy- ludzie wracali z drugiej zmiany do wsi... Szybko czmychnęła na cmentarz koło kościoła, bo nie chciała być rozpoznana, potem by się z niej nabijano. Na drugi dzień po wsi poszły wici, że nocą jakieś straszydło latało po cmentarzu , w wielkim czarnym kapeluszu...

:;230 :;230 :;230 :;230
:;230 Dobre ;:333 Nie ma to jak bujna wyobraźnia :;230
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Uważam, że z takich historii bierze się bajanie o duchach... :wink:
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

I z jałowców we mgle.

Ja w duchy nie wierzę, ale jeśli się jakiś pojawi, to mam nadzieję, że nie będzie miał złych zamiarów.
Nie wierzę, ale przesądnie pluję przez lewe ramię, łapię za guzik, staję przed czarnym kotem itd. Kiedyś mnie nawet ludzie obśmiali, bo zjechałam samochodem na trawnik, żeby następny mnie ominął i pojechał jako pierwszy. Ludzie w tym drugim aucie zobaczyli kota już na krawężniku i strasznie się śmiali, mrugali światłami, machali do nas, było bardzo wesoło. Pośmiałam się i ja, ale TO ONI pojechali pierwsi...
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Kontakt:

Post »

Fajnie czytać takie opowieści , spokojnie, w nocy. Dobrze, że są Sówki na naszym forum :D
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”