Domku ogrodnika gratuluję. I cieszę się że nie muszę u siebie budować

Z pewnością domek będzie świetnie skomponowany z resztą ogrodu, jak wszystkie detale te mniejsze i te większe

Aniu, ten domek dopiero zaczęty, a ja właśnie kilka dni temu stwierdziłam, że przydałby się jeszcze drugi taki domekaneczka1979 pisze:Moniś mam nadzieję, że pomieścicie w domku wszystkie Twoje ogrodowe gadżety.Zapowiada się ciekawie... a znając Ciebie na pewno będzie ślicznie...
Ja też apeluję o więcej zdjęć z szerszej perspektywy. Masz tak cudny ogród, że żal go pokazywać głównie w portretach. Nie marnuj tego skarbu, tylko chwal się nim ile wlezie! Ja go uwielbiam!!!
DziękujęApril pisze:Ach, westchnął KrecikGłupio ciągle achy i ochy ale tak się czuję zaglądając do ciebie.
Domku ogrodnika gratuluję. I cieszę się że nie muszę u siebie budowaćMam pracownię w domu i tam swój bajzelek
![]()
Z pewnością domek będzie świetnie skomponowany z resztą ogrodu, jak wszystkie detale te mniejsze i te większe
No tak, to prawda - wydatki na rośliny ograniczają nieco inne inwestycjeSoczewka pisze:Monia raczej to drugie ale jak już pomysł padł to myślę, że kiedyś się doczekam. Zwłaszcza, że już coraz mniej wydaję na rośliny
Witaj, FabiFabi 12 pisze:Witam.
Jestem u Ciebie częstym podglądaczem, ale w końcu muszę napisać te ochy i achy![]()
Wszystko pięknie u Ciebie kwitnie, pamiętam jak rok temu przywędrowałam do Twojego ogrodu za Ostróżkami i tak już zostałam stałym cichym bywalcem.
Konewki superanckie, ale jak już się odezwałam to muszę Cię zapytać , gdzie kupiłaś takie śliczne poidełko z ptaszkami?
To teraz jeszcze zapytam co Ty robisz z Ostróżkami , że są takie dorodne ( nawóz czy taka odmiana?)Alania pisze: Ostróżkowo