A nasturcje to niby takie pnące do 2 metrów,phi,chyba na płożąco

Begonia zaiste imituje fiołka

no i kwiatki doniczkowe, zwłaszcza te siane godne pochwały
   no i kwiatki doniczkowe, zwłaszcza te siane godne pochwały  

i nie śmierdzi, za to przecudnie faluja mu na wietrze rzęski
 i nie śmierdzi, za to przecudnie faluja mu na wietrze rzęski   Bardzo się cieszę, bo przez dwa sezony suszył pąki, a w tym miał dwa, z czego jeden udało mu się donosić. Przyłapałam go na początku, a potem już dopiero, jak był otwarty
  Bardzo się cieszę, bo przez dwa sezony suszył pąki, a w tym miał dwa, z czego jeden udało mu się donosić. Przyłapałam go na początku, a potem już dopiero, jak był otwarty 

(poza nieodżałowaną Edithcolea grandis, którą zostawiłam przez zapomnienie na zewnatrz w październiku, a był akuratnie przymrozek. Rozlazła się
 (poza nieodżałowaną Edithcolea grandis, którą zostawiłam przez zapomnienie na zewnatrz w październiku, a był akuratnie przymrozek. Rozlazła się   )
 )
 . A poza tym masz śliczne roślinki.
 . A poza tym masz śliczne roślinki.
 Co za różnica, w którą stronę rośnie - ważne, aby była zdrowa i obdarzyła Cię kwieciem kiedyś
 Co za różnica, w którą stronę rośnie - ważne, aby była zdrowa i obdarzyła Cię kwieciem kiedyś 

)
 )

O nie, nie, co to to nie!piasek pustyni pisze:Brawo, Lucynko, jeszcze trochę hoja Ci zakwitnie i sama będziesz oglądała się za innymi

Różyczka prześliczna kaktusy średnio lubię ale krasulki są śliczne
 Różyczka prześliczna kaktusy średnio lubię ale krasulki są śliczne 

to Calocephalus brownii
  to Calocephalus brownii