Izabello
ja często odwiedzam Twój wątek, nawet bardzo często, na bieżąco podglądam Twoje cudowności i nowości. Teraz, gdy przeczytałam o Twoich zamiarach, to musiałam napisać, że i ja u Ciebie goszczę.
Izabello, każda z nas ma sporo pracy w swoim ogrodzie, mimo to znajdujemy trochę czasu na odwiedziny ciekawych wątków, często tak po cichutku, bez pozostawiania śladu, bez pochwał i słów zachwytu. Twój ogród i mnogość roślin wprowadza w zachwyt i wywołuje podziw.
Jeśli postanowisz zamknąć wątek, to szybciutko wracaj, szkoda byłoby nie mieć możliwości oglądania tak pięknych i wyjątkowych roślin, no i pięknych zdjęć. Ja w Twoim ogrodzie zobaczyłam takie rośliny i ich liczne odmiany, których nigdy wcześniej nie widziałam, dziękuję za to
Napiszę tak jak Iwonka - pisz i pokazuj też dla mnie.
Pozdrawiam serdecznie
Ula
Iza, please prowadź swój wątej bo masz niesamowitą kolekcje ciekawych i rzadkich roślin bez której forum dużo straci. Pomijam, że stracę motywację by na nie zaglądać.
Izo nie zamykaj wątku to odskocznia dla mnie od codzienności w moim ogrodzie. Napawam się widokiem cudowności roślinnych
Zostań z nami i chociaż od czasu do czasu daj pooglądać to co piękne
Helloołł!!! Tych zdjęć to nie jest parę tylko cały worek więc w przerwie pomiędzy Paryżem a Milano,kilka wrzuć.Gółkę mam i jedną mogę
wysłać.Stary adres chyba mam.Zmienił się ?