Witam kolejnych Drogich Gości
ja to mam szczęście
Szczególnie witam po raz pierwszy
Bunię 79 (czy tak masz na imię?) i dziękuję za pochwałę ogrodu
Na powitanie moja róża
Barkarole
Justynko Rozczochrany jest mi szczególnie bliski
Koliberka już poznaję po szumie skrzydełek, ale po pierwsze aparat którym robiłam dobre zdjęcia postanowił zakończyć działalność, a po drugie nawet tym obecnym nie spróbowałam bo został w domu

To, że mało Cię w ogrodzie to na pewno tak jak i za mało na FO, ale tak bywa i pewnie to się zmieni podczas wakacji

Dla Ciebie moje maleństwo już kwitnące
Lisico i taki tytuł był
Tytuł jest efektem moich przeżyć ostatnich, tak szybko kwitną kolejne rośliny, że nie mam czasu nacieszyć się nimi...i kolejne....i kolejne, a co to oznacza to już wiemy
Nie wiem co bardziej chwalić piękną złocistą robinię czy okaz naparstnicy
Nie mam białej firletki i nawet gdzieś o tym pisałam, ale nasiało mi się sporo moszenek południowych..
.machniom?
Dla Ciebie pierwszy kosmos
Nie ukrywam siany w tunelu

ale jest, a u mnie to różnie z kosmosami bywa lubią zniknąć i nie wykiełkować, ale tym razem w ogrodzie mam pełno koperków, tylko czy to są onętki, czy czarnuszki to wkrótce się przekonam
Kasiu nie odwracaj się proszę

Z czerwonymi koralikami to bez koralowy, bardzo dekoracyjna roślina
Pierwszy raz mam takie koraliki!
Marysiu 
już się nie mylę

Bardzo mnie cieszy ta roślina
Dla Ciebie kolejny liliowiec pokazuje swoją urodę
Iwonko jesteś

mimo, że znowu Cię gonią na rehabilitację!
Dla Ciebie moja nowa maruna
Julciu wiedziałam, że dotrzesz dzisiaj, bo wczoraj dla tych pracujących już było dość późno

, a darów nie należy zmarnować i ja przerobiłabym takie dobro, więc trzeba czasem plany zmienić. Dżem truskawkowy to po powidłach mój ulubiony

Widok z okna mnie uspakaja, a o różnych sprawach myślę patrząc przez to okno

Ciekawa jestem jakbyś posadziła takie malutkie drzewko i go mocno cięła? Julciu a na taką lilię znalazłabyś miejsce?
Alu dziękuję, że wpadłaś mimo że spieszysz się do pracy

Spokojnego dnia Ci życzę
Dla Ciebie moje niesamowite w tym roku dzwonki
A dla milczących odwiedzających kurka ciekawska!
Dobrego dnia!