Róże śliczne jak zakwitną wszystkie pąki będzie uroczo

nawet nie wiedziałam, że mam taką piwonię ! Dzięki za info !
  nawet nie wiedziałam, że mam taką piwonię ! Dzięki za info ! i pachniała romantycznie...
 i pachniała romantycznie...
 zapach piwonii jest taki właśnie romantyczny dobrze go ujęłaś .Pozdrawiam
  zapach piwonii jest taki właśnie romantyczny dobrze go ujęłaś .Pozdrawiam  

zaczynała kwitnąc jako żółta
 zaczynała kwitnąc jako żółta

ale do Twojego ogrodu baaardzo mi daleko, ale mając takie wzorce, eksperymentuję i się uczę
  ale do Twojego ogrodu baaardzo mi daleko, ale mając takie wzorce, eksperymentuję i się uczę   

Chyba w ciepłych krajach
  Chyba w ciepłych krajach   . Piękne róże, The Fairy najcudowniejsza. Bardzo pomysłowe obrzeże z desek. Nie wpadłabym na to. Widzę że całkiem zdrowe krzaczki masz. Walisz tyle chemii czy po prostu omijają Cię choróbska?
 . Piękne róże, The Fairy najcudowniejsza. Bardzo pomysłowe obrzeże z desek. Nie wpadłabym na to. Widzę że całkiem zdrowe krzaczki masz. Walisz tyle chemii czy po prostu omijają Cię choróbska?

Widać nawet po trawie, której praktycznie nie mam, bo wysycha na wiór
  Widać nawet po trawie, której praktycznie nie mam, bo wysycha na wiór   Ziemia - piasek, wyjałowiona, tylko chwasty królują .
  Ziemia - piasek, wyjałowiona, tylko chwasty królują .  tyle roślin mi uschło, aż serce mi krwawiło. Nawet takie, gdzie w zeszłym roku fajnie rosły. Jednak róże czują się u mnie wyśmienicie ! Tegoroczne wiosenne zakupy wypadły średnio. Parę róż uschło ale reszta rośnie i nawet nieźle wygląda, a ja nie dawałam im szans tak długo nie mogły się zdecydować .. ;)
  tyle roślin mi uschło, aż serce mi krwawiło. Nawet takie, gdzie w zeszłym roku fajnie rosły. Jednak róże czują się u mnie wyśmienicie ! Tegoroczne wiosenne zakupy wypadły średnio. Parę róż uschło ale reszta rośnie i nawet nieźle wygląda, a ja nie dawałam im szans tak długo nie mogły się zdecydować .. ;)

Floksy już Ci zakwitły moje jeszcze nie mają paków
  Floksy już Ci zakwitły moje jeszcze nie mają paków   
  .Pozdrawiam
 .Pozdrawiam