jak się da, a jak się nie da to nie szkodzi. Ja dzisiaj się rozrywałam, ale miło spędziłam czas i jestem zadowolona, na dole śpi moja najlepsza koleżanka i rano wypijemy razem kawę. Jutro też jadę do Krakowa
Ogród Marty cz. VII
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty cz. VII
Martusiu o tej myślałam http://s847.photobucket.com/user/marbru ... k.jpg.html
jak się da, a jak się nie da to nie szkodzi. Ja dzisiaj się rozrywałam, ale miło spędziłam czas i jestem zadowolona, na dole śpi moja najlepsza koleżanka i rano wypijemy razem kawę. Jutro też jadę do Krakowa
a niedzielę chyba też bo mieszkanie dalej nie ma chętnego
Śpij dobrze i buziaczki zostawiam 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Kasiu,przychodź i spaceruj ,zakwitają następne rośliny
Dorotko,wsiadaj w auto i przyjeżdżaj natychmiast,pochodzisz i troszkę Ci się odmieni i odpoczniesz w moim ogrodzie,pozdrawiam i czekam na jakąś wiadomość
Elu,tak to żeleźniak ,a piwonie jeszcze nie wszystkie kwitły jakie mam ,może na rok następny będzie lepiej ,bo podrosną
Tereniu,mam rozumieć ,że po prostu Ci się podoba
Marysiu,masz babo placek,toż to jest Dziewanna ,jak będą nasiona to zbiorę ,albo może na wiosnę da sie podzielić ,tak właśnie myślałam skąd Ci przyszła do głowy malwa ,ale mojej malwy nie ma (tak przy okazji sprawdziłam),nie wytrzymała chyba konkurencji o miejsce,fajnie mieć u siebie najlepszą koleżankę i rano pić z nią kawkę ,życzę ,żeby sprawy z mieszkaniem rozwiązały się pozytywnie i już nie było problemu tylko zysk
,pozdrawiam i duża buźka 
Dorotko,wsiadaj w auto i przyjeżdżaj natychmiast,pochodzisz i troszkę Ci się odmieni i odpoczniesz w moim ogrodzie,pozdrawiam i czekam na jakąś wiadomość
Elu,tak to żeleźniak ,a piwonie jeszcze nie wszystkie kwitły jakie mam ,może na rok następny będzie lepiej ,bo podrosną
Tereniu,mam rozumieć ,że po prostu Ci się podoba
Marysiu,masz babo placek,toż to jest Dziewanna ,jak będą nasiona to zbiorę ,albo może na wiosnę da sie podzielić ,tak właśnie myślałam skąd Ci przyszła do głowy malwa ,ale mojej malwy nie ma (tak przy okazji sprawdziłam),nie wytrzymała chyba konkurencji o miejsce,fajnie mieć u siebie najlepszą koleżankę i rano pić z nią kawkę ,życzę ,żeby sprawy z mieszkaniem rozwiązały się pozytywnie i już nie było problemu tylko zysk
-
koziorozec

Witajcie ,u mnie w nocy troszkę pokropiło ,ale to tylko zmoczyło liście ,w ziemi suchuteńko ,może coś popada, bo takie zaniesione,a ja tymczasem zapraszam na mały odpoczynek
zakwitła moja ulubiona róża

i kwitną inne piękności

zakwitają następne krasnoludki

Baldwin-Śpioszek

Giesebrecht-Nieśmiałek

Burkhard-Gburek

zaczynają zakwitać inne kolory ostróżek

w przed ogródku zakwitła taka piękna róża

i taka

dalej przed ogródek i same nowości

Baronesse

Pastella

Eden 85

Jasmina w przed ogródku ma rok,w tamtym roku już kwitła a teraz taka duża

Bad Birnbach lekka i zwiewna -śliczna

i ze starego ogrodu ostróżki i Laguna

zakwitła moja ulubiona róża

i kwitną inne piękności

zakwitają następne krasnoludki

Baldwin-Śpioszek

Giesebrecht-Nieśmiałek

Burkhard-Gburek

zaczynają zakwitać inne kolory ostróżek

w przed ogródku zakwitła taka piękna róża

i taka

dalej przed ogródek i same nowości

Baronesse

Pastella

Eden 85

Jasmina w przed ogródku ma rok,w tamtym roku już kwitła a teraz taka duża

Bad Birnbach lekka i zwiewna -śliczna

i ze starego ogrodu ostróżki i Laguna

-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś, jak długo masz New Dawn? Może ja moją za nisko ciachnęłam wiosną
bo jakaś niskorosła jest?
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Martusiu od kwiatów w Twoim ogrodzie, aż się w głowi kreci.
Śliczne odmiany ostróżek.
Widzę takie ciekawe, pomarańczowe goździki. Jeśli będziesz kiedyś dzielić, to ja się zapisuję.
Miłego wieczoru.
Śliczne odmiany ostróżek.
Widzę takie ciekawe, pomarańczowe goździki. Jeśli będziesz kiedyś dzielić, to ja się zapisuję.
Miłego wieczoru.
- Maska

- Kontakt:
O ja idiotka
jasne że dziewanna
Oooo
zaczynają się cudowne ostróżki. Martusiu jak to szybko leci nie da się wolniej więcej nacieszyć kwitnieniami. A róż masz tyle pięknych, że ja musiałabym zagospodarować nieużytek żeby tyle nasadzić, a sił nie mam
Spokojnej nocy i wspaniałej niedzieli 
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Różany ogród teraz zachwyca,
pięknie po nim nas oprowadzasz.
Ostróżki coraz bardziej mi się podobają, Twoje przepiękne. Pęcherznice ślicznie przekwitają. Swoje radykalnie odchudziłam, bo za gęsto posadzone.
-
koziorozec

Witajcie w niedzielę ,dzień pod chmurą ,ale ani kropli deszczu nie spadło,aż mnie to niepokoi ,bo ja mam podlewania na parę godzin ,ale cóż ,żadnego wpływu na to nie mamy.
Gosiu,New Dawn mam 4-5 lat ,ja jej nie obcinam tylko na wiosnę jakieś uschnięte i brzydkie gałązki i pięknie kwitnie co roku i jest duża ,pozdrawiam
Tereniu,to taki miły zawrót głowy
,nieraz już nic mi się nie chce ,ale jak wejdę do ogrodu to też mi sie kręci głowa ,tyle kwiatów i znowu zabieram się do roboty,te goździki miały być jednoroczne ,ale przetrwały zimę i są ,jeżeli dalej będą to na wiosnę podzielę się z Tobą ,mam inne wieloletnie i cudnie pachnące ,tamte to na pewno będą lata ,mam sporo goździków ,bo je uwielbiam ,pozdrawiam
Marysiu,ostróżki już zaczynają mieć swój moment ,są cudne ,jakoś nie zadbałam ,żeby w tym roku dokupić inne piękne odmiany ,bo tak byłam zajęta przed ogródkiem ,myślę ,że na drugi rok to nadrobię,dokupiłam tylko jedną ,ale jest jeszcze mała,chociaż myślę ,że sie wzmocni i zakwitnie,pozdrawiam i milej niedzieli życzę
Soniu,róże w przed ogródku coraz więcej zakwitają i naprawdę robi sie ślicznie,chociaż ten przed ogródek jeszcze zupełnie nie skończony ,ale cieszę sie ,że tyle byłam a stanie zrobić ,reszta poczeka ,bo nic nie da sie zrobić na siłę,ostróżki są cudowne ,marzy mi się mieć ich więcej i więcej i myślę ,że tak będzie,pozdrawiam
Gosiu,New Dawn mam 4-5 lat ,ja jej nie obcinam tylko na wiosnę jakieś uschnięte i brzydkie gałązki i pięknie kwitnie co roku i jest duża ,pozdrawiam
Tereniu,to taki miły zawrót głowy
Marysiu,ostróżki już zaczynają mieć swój moment ,są cudne ,jakoś nie zadbałam ,żeby w tym roku dokupić inne piękne odmiany ,bo tak byłam zajęta przed ogródkiem ,myślę ,że na drugi rok to nadrobię,dokupiłam tylko jedną ,ale jest jeszcze mała,chociaż myślę ,że sie wzmocni i zakwitnie,pozdrawiam i milej niedzieli życzę
Soniu,róże w przed ogródku coraz więcej zakwitają i naprawdę robi sie ślicznie,chociaż ten przed ogródek jeszcze zupełnie nie skończony ,ale cieszę sie ,że tyle byłam a stanie zrobić ,reszta poczeka ,bo nic nie da sie zrobić na siłę,ostróżki są cudowne ,marzy mi się mieć ich więcej i więcej i myślę ,że tak będzie,pozdrawiam
-
koziorozec

- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu powiedz mi gdzie masz zasadzone tawułki ,moje były w złym miejscu posadzone i wiedły a teraz zasadziłam je w cieniu ,bedą rosły?
pięknie jak zwykle u Ciebie.
pięknie jak zwykle u Ciebie.
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Martuś, cudownie kwitnie Twój ogród. Widoki wspaniałe. Jest coś uspokającego w tych kwiatach i tej zieleni... 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Na spacerku byłam, pooglądałam cudności
bo u nas ciągle wszystko w zawieszeniu 
- Maska

- Kontakt:
Witaj Martusiu! Piękna piwonia, cudna ta lilia, maki mają ciekawe kolory. Ogród kipi od bogactwa barw i zapachów. Najważniejsze, że czytam o ogrodniczce, że lepiej się czuje bo przecież nikt tak nie zadba o to miejsce jak Ty
Ta czysto biała tawułka mi się podoba, a w ogóle co mi się nie podoba
Znowu nam nie podlewa, ino straszy chmurami, czy u Ciebie też ? Całuję i życzę miłego popołudnia 
Ta czysto biała tawułka mi się podoba, a w ogóle co mi się nie podoba
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Martuś dobrych wyników przede wszystkim
.Ogród jak zwykle piękny . Zdróweczka 
Pozdrawiam Alicja
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witaj Martuś juz zapomniałam co mam komentować
Cudna piwonia ze złoty środkiem aż po oczach bije ale masz róż i to jakie.
Przetacznikowiec cudo, mój też ślicznie rośnie jestem nim zachwycona.
Jeju jestem w szoku tyle ślicznotek obejrzałam.
Cudna piwonia ze złoty środkiem aż po oczach bije ale masz róż i to jakie.
Przetacznikowiec cudo, mój też ślicznie rośnie jestem nim zachwycona.
Jeju jestem w szoku tyle ślicznotek obejrzałam.