Na wsi u maakity cz.1
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też życzę zdrówka. U nas też choróbsko króluje, starszy przyniósł z przedszkola 3 tygodnie temu, 2 tygodnie choruję już ja, a wczoraj najmłodszego dopadło. Trochę spanikowałam, ale na szczęście oskrzela czyste, tylko się biedak męczy, bo kaszle i nosek ma przytkany.
Fajnie, że jeszcze owocowe drzewka zdążyłaś posadzić, ja się czaiłam i czaiłam i nie zdążyłam. A teraz to już tylko planowanie wiosennych prac zostaje no i zabezpieczenie roślinek przed zimą, ale do tego to jeszcze chyba parę dni.
Pozdrawiam serdecznie
Fajnie, że jeszcze owocowe drzewka zdążyłaś posadzić, ja się czaiłam i czaiłam i nie zdążyłam. A teraz to już tylko planowanie wiosennych prac zostaje no i zabezpieczenie roślinek przed zimą, ale do tego to jeszcze chyba parę dni.
Pozdrawiam serdecznie
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Magduś zdrowiejcie szybko! Napisz, czy jesteś zadowolona z róż od flasha, bo ja też kupiłam i moje były dorodne i wyglądały zdrowo.
Co do all to widziałam tam piękne piwonie, ale nie wiem, czy jeszcze warto sadzić. A może ktoś zna sposób na przechowanie ich do wiosny?
Pozdrawiam Dorota
Co do all to widziałam tam piękne piwonie, ale nie wiem, czy jeszcze warto sadzić. A może ktoś zna sposób na przechowanie ich do wiosny?
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- maakita

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
Dziękuje Jolu
Tobie Aniu też dziękuje. Mój Jasiek ma czyste oskrzela, kataru też nie ma tylko kaszle i ma czerwone gardełko, ale niestety antybiotyk bierzemy. A mnie to w zasadzie nic nie dolega tylko głos straciłam (nawet gardło mnie nie boli)
Takie dziwne choroby nas dopadły. Drzewa posadziłam, ale całego przedzimowego planu nie wykonałam i chyba już nie wykonam.
Danio z róż od flasha jestem bardzo zadowolona, takich róż jeszcze nie miałam. Zobaczymy co będzie na wiosnę. Piwonie powiadasz, idę pooglądać. O co Ci chodzi z przechowaniem piwonii do wiosny?
Tobie Aniu też dziękuje. Mój Jasiek ma czyste oskrzela, kataru też nie ma tylko kaszle i ma czerwone gardełko, ale niestety antybiotyk bierzemy. A mnie to w zasadzie nic nie dolega tylko głos straciłam (nawet gardło mnie nie boli)
Danio z róż od flasha jestem bardzo zadowolona, takich róż jeszcze nie miałam. Zobaczymy co będzie na wiosnę. Piwonie powiadasz, idę pooglądać. O co Ci chodzi z przechowaniem piwonii do wiosny?
Wiosną będziesz zdrowa i Jaś będzie już większy więc może będzie Ci łatwiej
Kochanie nie martw się będzie ok , a nawet jak coś będziesz przekładać to myślisz ,że świat się zawali
nie on będzie nadal istniał . Najważniejsza jest rodzina
Dawaj fotki pięknego ogrodu i nie marudź . Myślę ,że się nie gniewasz ,że tak piszę

Kochanie nie martw się będzie ok , a nawet jak coś będziesz przekładać to myślisz ,że świat się zawali
nie on będzie nadal istniał . Najważniejsza jest rodzina
Dawaj fotki pięknego ogrodu i nie marudź . Myślę ,że się nie gniewasz ,że tak piszę
- maakita

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
Witam wszystkich, fotki najpierw muszę zrobić, a póki co mgła u mnie straszna więc czekam aż słonko wyjdzie.
Miriam w którym ogrodniczym najczęściej robisz zakupy?
Izo (lisko) nie nie kupiłam w końcu żadnych cebul, ja po prostu miałam nadzieje, że spotkam jakąś super okazje, a że nie spotkałam to dam sobie spokój. Na allegro są fajne okazje, ale koszt wysyłki jest droższy niż to jest warte. Zachowałam na lilie, ale te można też wsadzać wiosną, więc poczekam do wiosny.
Izo (tu.jo) dzięki za pocieszenie, ale ja nie wiem czy można mieć spokojną głowę jak się siedzi z dzieckiem w domu.
Miriam w którym ogrodniczym najczęściej robisz zakupy?
Izo (lisko) nie nie kupiłam w końcu żadnych cebul, ja po prostu miałam nadzieje, że spotkam jakąś super okazje, a że nie spotkałam to dam sobie spokój. Na allegro są fajne okazje, ale koszt wysyłki jest droższy niż to jest warte. Zachowałam na lilie, ale te można też wsadzać wiosną, więc poczekam do wiosny.
Izo (tu.jo) dzięki za pocieszenie, ale ja nie wiem czy można mieć spokojną głowę jak się siedzi z dzieckiem w domu.