Ja też go mam i też nie znałam nazwy, dziękidorcia7 pisze:Ten fioletowy co nie znasz nazwy to dzwonek skupiony
Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2
- witch
- 1000p

- Od: 9 cze 2013, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
clem3 Małgosiu hosty są piękne a jak już są takie mega duże to dopiero jest efekt.Goździki teraz mają swój czas 
Ankos7 Aniu dziękuję
Lilie na razie jeszcze pączków nie otworzyły,czekam z utęsknieniem .No nie strasz mnie z tymi clematisami ja się chyba tak szybko nie poddam bo ciągle jestem na nie chora i myślę o kupnie następnych,już poczyniłam pierwsze kroki a będę dotąd je kupować chyba i sadzić do póki któreś się nie zadomowią u mnie ,ty też się nie poddawaj :)A zawsze można zawsze coś jeszcze innego kupić
Tak wyglądają te lilie

anabuko1 Aniu staram się jak mogę i myślę ,że nie najgorzej mi to wychodzi .Kosmos wysiany własnymi rękoma i człowiekowi ,aż miło na sercu jak coś ładnie rośnie od nasionka .Czosnków muszę dokupić na przyszły rok bo super wyglądają .
witch Agnieszko dobrze ,że to forum ,jesteśmy codziennie to mądrzejsze ,bynajmniej ja
A TERAZ MOJE NOWE ROŚLINKI

I MOJA NOWA RABATKA,JESZCZE TROSZKĘ KOLORKÓW BRAKUJE,ALE SIĘ UZUPEŁNI I BĘDZIE GIT

Ankos7 Aniu dziękuję
Lilie na razie jeszcze pączków nie otworzyły,czekam z utęsknieniem .No nie strasz mnie z tymi clematisami ja się chyba tak szybko nie poddam bo ciągle jestem na nie chora i myślę o kupnie następnych,już poczyniłam pierwsze kroki a będę dotąd je kupować chyba i sadzić do póki któreś się nie zadomowią u mnie ,ty też się nie poddawaj :)A zawsze można zawsze coś jeszcze innego kupić
Tak wyglądają te lilie

anabuko1 Aniu staram się jak mogę i myślę ,że nie najgorzej mi to wychodzi .Kosmos wysiany własnymi rękoma i człowiekowi ,aż miło na sercu jak coś ładnie rośnie od nasionka .Czosnków muszę dokupić na przyszły rok bo super wyglądają .
witch Agnieszko dobrze ,że to forum ,jesteśmy codziennie to mądrzejsze ,bynajmniej ja
A TERAZ MOJE NOWE ROŚLINKI

I MOJA NOWA RABATKA,JESZCZE TROSZKĘ KOLORKÓW BRAKUJE,ALE SIĘ UZUPEŁNI I BĘDZIE GIT

- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beatko ale szał
jaka sliczna nowa rabatka. Kolorystyka i dobór roslin -wyborny
Gdzie zakupiłaś takie ładne i zdrowe roślinki ? Widać porządnie zapakowane, zabezpieczone i "całe" dotarły do Ciebie .
Lilie masz urokliwe, czekam jak zakwitną
Gdzie zakupiłaś takie ładne i zdrowe roślinki ? Widać porządnie zapakowane, zabezpieczone i "całe" dotarły do Ciebie .
Lilie masz urokliwe, czekam jak zakwitną
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
A co to z czerwonymi listkami ? kiścień ,pieris? czy coś innego ?
- witch
- 1000p

Batko, ja też...
Nawet nie wiesz ile się tu nauczyłam.
Jest kilka osób na forum, które wciąż zadręczam pytaniami i dziwię się że nie mają jeszcze tego dość...
Nawet nie wiesz ile się tu nauczyłam.
Jest kilka osób na forum, które wciąż zadręczam pytaniami i dziwię się że nie mają jeszcze tego dość...
- beacia0088

iwwa Asiu cieszę się,żre moja rabatka została pozytywnie zaakceptowana.Ja kupuję te krzewy od jednej osoby nie z forum,jak chcesz to wyślę ci namiary.Mam wiele innych lilii ,ale na te żeby zakwitły czekam najbardziej.
dorcia7 Dorotko to z czerwonymi liśćmi to pieris,dostałam go w gratisiku
witch Agnieszko to nie jesteś sama z tym dręczeniem,ale to właśnie jest fajne,że jest tu tyle życzliwych,mądrzejszych osób a my początkujący możemy być coraz to mądrzejsze i bogatsze w nowe doświadczenia i nie tylko
dorcia7 Dorotko to z czerwonymi liśćmi to pieris,dostałam go w gratisiku
witch Agnieszko to nie jesteś sama z tym dręczeniem,ale to właśnie jest fajne,że jest tu tyle życzliwych,mądrzejszych osób a my początkujący możemy być coraz to mądrzejsze i bogatsze w nowe doświadczenia i nie tylko
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Beatko, poproszę
Muszę jeszcze raz pochwalić ten zakup, roślinki są naprawdę zdrowe i dorodne, na ten przykład brzoza purpurowa jest niesamowita na tej rabacie 
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- beacia0088

Kochani mam do was prośbę:
Poproszę o głos w konkursie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 8#p5270748 
Poproszę o głos w konkursie
Tytuł wątku ujawnia się na każdym zdjęciu. Pięknie jest u Ciebie...
A i zgodzę się z przemówczyniami, że dostawcę roślin też masz dobrego. Niechaj zdrowo rosną nowe zakupy.
Jak to powiadają - każda nowa rabatka to mniej koszenia (tylko o odchwaszczaniu nikt nie wspomina).
A i zgodzę się z przemówczyniami, że dostawcę roślin też masz dobrego. Niechaj zdrowo rosną nowe zakupy.
Jak to powiadają - każda nowa rabatka to mniej koszenia (tylko o odchwaszczaniu nikt nie wspomina).
Pozdrawiam, Gośka
W moim ogródku
W moim ogródku
- beacia0088

gohape Gosiu ślicznie dziękuję za miłe słowa i za to ,że zajrzałaś do mnie :)Jest mi bardzo, ale to bardzo miło 
dorcia7 Dorotko witch Agnieszko vimen Kasiu cyma2704 Soniu bardzo wam kochane dziękuję.Jeżeli będziecie miały chęć i czas to proszę o codzienne ,albo chociaż co jakiś czas klikanie, każdy nawet zwykły,ale bardzo cieszy

dorcia7 Dorotko witch Agnieszko vimen Kasiu cyma2704 Soniu bardzo wam kochane dziękuję.Jeżeli będziecie miały chęć i czas to proszę o codzienne ,albo chociaż co jakiś czas klikanie, każdy nawet zwykły,ale bardzo cieszy
- witch
- 1000p

Oczywiście, nie ma sprawy 
- beacia0088

- witch
- 1000p

Ostróżki masz do sameeeego nieba 
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko ostróżki cudne i tyle kolorów. 
- cyganka77

- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Przepiękne ostróżki, szczególnie ta fioletowa.