Piękna hoja

Szczawikom muszę zrobić nową sesję bo sporo się rozrosły
 Szczawikom muszę zrobić nową sesję bo sporo się rozrosły  

Dziękuję również za rozpoznanie tego ''cosika''
 Dziękuję również za rozpoznanie tego ''cosika''  

a jakie kwiaty
  a jakie kwiaty 
 piękny widok .
  piękny widok .
 . W końcu dotarłam do Ciebie
. W końcu dotarłam do Ciebie  .
. .
. . Oby ta nowa Marginata dobrze Ci rosła, a to podobno taki bezproblemowy kwiatuch jest...
. Oby ta nowa Marginata dobrze Ci rosła, a to podobno taki bezproblemowy kwiatuch jest... . Ciekawa roślinka, ten starzec bluszczolistny. Pierwszy raz widzę takie "cóś"
. Ciekawa roślinka, ten starzec bluszczolistny. Pierwszy raz widzę takie "cóś"  .
. .
. , zawsze mi się podobały. Donice - super. Kolorowo i kwitnąco, czyli tak, jak powinno być
, zawsze mi się podobały. Donice - super. Kolorowo i kwitnąco, czyli tak, jak powinno być  .
. . A u mnie nadal ani jednej nie uświadczy
. A u mnie nadal ani jednej nie uświadczy  .
. .
.

A compacta nie dosyć, że jest sama w sobie śliczna to też Cie obdarzyła kwiatkiem.
  A compacta nie dosyć, że jest sama w sobie śliczna to też Cie obdarzyła kwiatkiem.
 , mnie coś z nią nie wychodzi. Mam świeżo ukorzenioną, może nie wykończę jej jak poprzedniczkę
 , mnie coś z nią nie wychodzi. Mam świeżo ukorzenioną, może nie wykończę jej jak poprzedniczkę   . Jak długo masz hobbita? Też mam ale malutkiego. A tak ogólnie to wszystkie roślinki masz zadbane, będę często zaglądać do Ciebie, pozdrawiam.
 . Jak długo masz hobbita? Też mam ale malutkiego. A tak ogólnie to wszystkie roślinki masz zadbane, będę często zaglądać do Ciebie, pozdrawiam.

Starca Bluszczolistnego mam już jakiś czas , ale niedawno został zidentyfikowany. Super rośnie i rozmnaża się bez problemu. Oj tak cieszę się bardzo z tak obfitego kwitnienia , bo kwiaty ma piękne.
 Starca Bluszczolistnego mam już jakiś czas , ale niedawno został zidentyfikowany. Super rośnie i rozmnaża się bez problemu. Oj tak cieszę się bardzo z tak obfitego kwitnienia , bo kwiaty ma piękne.  Też nie wiedziałam , że Sansawieria kwitnie , to była bardzo miła niespodzianka
 Też nie wiedziałam , że Sansawieria kwitnie , to była bardzo miła niespodzianka  Asparagusa kupiłam niedawno a już sporo urósł. Kupiłam go w "Bie...." Troszkę się opieram tej hojozie , bo już nie mam miejsca , ale zobaczymy co z tego wyjdzie
 Asparagusa kupiłam niedawno a już sporo urósł. Kupiłam go w "Bie...." Troszkę się opieram tej hojozie , bo już nie mam miejsca , ale zobaczymy co z tego wyjdzie  

Trzymam kciuki za Twoją Compactę. Hobbita mam 3 lata , też z małej sadzonki. Rośnie bezproblemowo. Zapraszam jak najczęściej
 Trzymam kciuki za Twoją Compactę. Hobbita mam 3 lata , też z małej sadzonki. Rośnie bezproblemowo. Zapraszam jak najczęściej