Deszcz popodlewał Ci roślinki, czy tylko tak porosił, jak u mnie?

Ula rzeczywiście dzień wczorajszy miałaś pracowity ale i pogoda temu sprzyjała, ogród wypełnia się kolorami.
  Ula rzeczywiście dzień wczorajszy miałaś pracowity ale i pogoda temu sprzyjała, ogród wypełnia się kolorami.
 Ale najbardziej lubie takie przemieszanie kolorow i form jak jest u ciebie, moj ulubiony typ ogrodu to "cottage garden", czy "wiejski ogrod", gdzie wszystko wyglada, jakby wycieklo z jakiejs basni
 Ale najbardziej lubie takie przemieszanie kolorow i form jak jest u ciebie, moj ulubiony typ ogrodu to "cottage garden", czy "wiejski ogrod", gdzie wszystko wyglada, jakby wycieklo z jakiejs basni 

Bez takich proszę
 Bez takich proszę   Gołym okiem widać, że cudnie jest
  Gołym okiem widać, że cudnie jest   Owszem, zdjęciami można trochę oszukać, ale jak jest brzydko, to i najlepsze zdjęcie nie pomoże
  Owszem, zdjęciami można trochę oszukać, ale jak jest brzydko, to i najlepsze zdjęcie nie pomoże   Wiem, bo sama robię fotki i omijam szerokim łukiem tzw. rabaty wstydu
 Wiem, bo sama robię fotki i omijam szerokim łukiem tzw. rabaty wstydu   
  Zakochałam się w nich oglądając fotki Les jardins d'agaphante: http://www.jardins-agapanthe.com/les-photos.html
  Zakochałam się w nich oglądając fotki Les jardins d'agaphante: http://www.jardins-agapanthe.com/les-photos.html 

W zasadzie to dobry pomysl nowego watku, bo "nasze bledy w ogrodnictwie" juz skonczylam czytac
 W zasadzie to dobry pomysl nowego watku, bo "nasze bledy w ogrodnictwie" juz skonczylam czytac 

Uwielbiam dojrzałe ogrody, bo mój młodziutki. Piwonie masz zjawiskowe,
 Uwielbiam dojrzałe ogrody, bo mój młodziutki. Piwonie masz zjawiskowe,  a kolekcja róż wyjątkowo imponująca. Różanka z szałwią śliczna. Hortensja Blue Bird piękna,
  a kolekcja róż wyjątkowo imponująca. Różanka z szałwią śliczna. Hortensja Blue Bird piękna,  czy wymaga okrywania, czy radzi sobie.
  czy wymaga okrywania, czy radzi sobie.  Hamak w urokliwym miejscu, możesz w cieniu odpoczywać.
  Hamak w urokliwym miejscu, możesz w cieniu odpoczywać.  Zawciąg wyjątkowo ślicznie sfotografowany.
  Zawciąg wyjątkowo ślicznie sfotografowany. 

Zauważyłam, trudno nie zauważyć
  Zauważyłam, trudno nie zauważyć   wzmożoną pracę kretów, będzie co robić
 wzmożoną pracę kretów, będzie co robić  ale chyba najbliższy jest mi właśnie wiejski, to mi w duszy gra. Lubię oglądać ogrody eleganckie i uporządkowane, bardziej nowoczesne, na początku kupowałam jukki, korony cesarskie, pustynniki, trytomy, myślałam o innym ogrodzie, ale wyszło co wyszło
  ale chyba najbliższy jest mi właśnie wiejski, to mi w duszy gra. Lubię oglądać ogrody eleganckie i uporządkowane, bardziej nowoczesne, na początku kupowałam jukki, korony cesarskie, pustynniki, trytomy, myślałam o innym ogrodzie, ale wyszło co wyszło   Nie wyzbyłabym się goździków, floksów, piwonii.. Rabata wstydu
 Nie wyzbyłabym się goździków, floksów, piwonii.. Rabata wstydu   mam takie, ale nie pokażę
  mam takie, ale nie pokażę    

To ja do Ciebie zaglądam żeby zobaczyć nowe roślinki, ale miło mi, bardzo miło, że Ci się podoba. Co wpadło Ci w oko? Widzę, że masz coraz więcej róż, ta dla Ciebie
 To ja do Ciebie zaglądam żeby zobaczyć nowe roślinki, ale miło mi, bardzo miło, że Ci się podoba. Co wpadło Ci w oko? Widzę, że masz coraz więcej róż, ta dla Ciebie

, nie mówiąc o ilości i różnorodności kwiatów. Żałuję, że dopiero teraz do Ciebie trafiłam, ale wszystko jest do odrobienia. Gratulacje !!!
 , nie mówiąc o ilości i różnorodności kwiatów. Żałuję, że dopiero teraz do Ciebie trafiłam, ale wszystko jest do odrobienia. Gratulacje !!!

Gośka
 Gośka