Sophia R.

Dr.Hermann

Rosarium Uetersen

Marjolie Marshall

Augusta Luise

Miss Fine

Eden Rose

Ogród

Trudno wybrać co się bardziej podoba, wszystkie zachwycające i kuszące.
  Trudno wybrać co się bardziej podoba, wszystkie zachwycające i kuszące. 
 różana u Alicji. Alu Dr Hermann
 różana u Alicji. Alu Dr Hermann  Też jestem ciekawa, czy usuwasz owocki z gałązek Nevady i M.Hilling.
  Też jestem ciekawa, czy usuwasz owocki z gałązek Nevady i M.Hilling.  . Alu nie każ mi tego robić, proszę
. Alu nie każ mi tego robić, proszę  

właśnie zaczęłam obrywać już te guziczki,nie koniecznie wszystkie od razu, ale tak w ramach relaksu.Zostawię na jednej gałązce bo nie pamiętam czy one same przyschną i spadną.Teraz Newada i Hilling wypuszczają nowe pędy,więc pomyślałam żeby się skupiły na tej czynności a nie na pielęgnowaniu owocników. Hilling i Newada powtarzają ale sporadycznie ,od czasu do czasu rzucą kwiatek.
 właśnie zaczęłam obrywać już te guziczki,nie koniecznie wszystkie od razu, ale tak w ramach relaksu.Zostawię na jednej gałązce bo nie pamiętam czy one same przyschną i spadną.Teraz Newada i Hilling wypuszczają nowe pędy,więc pomyślałam żeby się skupiły na tej czynności a nie na pielęgnowaniu owocników. Hilling i Newada powtarzają ale sporadycznie ,od czasu do czasu rzucą kwiatek.

Też poluję na Tchajkowskiego, napiszesz coś więcej o niej
 Też poluję na Tchajkowskiego, napiszesz coś więcej o niej  U Ciebie jak w Rosarium
 U Ciebie jak w Rosarium  .
 .