. Ale coś mi tu mieszasz, że zaniedbany , jak widzę piękne skalniaki, może widzimy co innego
 . Ale coś mi tu mieszasz, że zaniedbany , jak widzę piękne skalniaki, może widzimy co innego  .
 .Krzewuszki, trzykrotki, lilia

.
 .
 . Ale coś mi tu mieszasz, że zaniedbany , jak widzę piękne skalniaki, może widzimy co innego
 . Ale coś mi tu mieszasz, że zaniedbany , jak widzę piękne skalniaki, może widzimy co innego  .
 . 
  .
 .

Nie miałam już siły dzisiaj z nim walczyć, ale jutro wypowiem mu wojnę.
 Nie miałam już siły dzisiaj z nim walczyć, ale jutro wypowiem mu wojnę.  

ale na pewno nie jesteś obślizła
  ale na pewno nie jesteś obślizła   odgryzłam się
  odgryzłam się   
  U mnie też szaleje nie wiem czy kret czy nornica olbrzym, ale kopce wywalone znajduję . Nie ma na nich dziurki, bo ziemia sypka i dziurka się nie trzyma
  U mnie też szaleje nie wiem czy kret czy nornica olbrzym, ale kopce wywalone znajduję . Nie ma na nich dziurki, bo ziemia sypka i dziurka się nie trzyma  

jak to czytam to mi się śmiać chceDorotko skalniaki mam dwa i obydwa zaniedbane.
 Kokietka jedna
  Kokietka jedna 

.........chyba.
.........chyba.  

Ta czwarta to może Rumba? bo mam podobną pod tą nazwą o na razie zakwitła jednym kwiatuszkiem
  Ta czwarta to może Rumba? bo mam podobną pod tą nazwą o na razie zakwitła jednym kwiatuszkiem  Ewuś podlało Ci coś, bo u mnie glina zmienia się w beton i lanie wody jedynie w tunelu coś daje
  Ewuś podlało Ci coś, bo u mnie glina zmienia się w beton i lanie wody jedynie w tunelu coś daje  Może dzisiaj coś zagrzmi, bo jakaś taka niedorobiona jestem, chyba trzeba będzie aroniówkę uruchomić
 Może dzisiaj coś zagrzmi, bo jakaś taka niedorobiona jestem, chyba trzeba będzie aroniówkę uruchomić  

coś pięknego
   coś pięknego   

no nie
  no nie  

Jasne że przyznakarolacha pisze:Och, Ewo, jakie masz kolory różcoś pięknego

Marysia też to przyznano nie
 Pochodziłoby się Karolinko po tym pięknym ogrodzie
  Pochodziłoby się Karolinko po tym pięknym ogrodzie  Bardzo miło wspominam ten wypad
  Bardzo miło wspominam ten wypad  

Ewuniu i u mnie podlewa regularnie od kilku godzin
  Ewuniu i u mnie podlewa regularnie od kilku godzin  

cudne
 cudne   

I tu się mylisz. Nornice również robią kopce, i to całkiem spore.Ewakora pisze:Kopce to zostawia kret, a same dziurki nornica.