Grażynko kogra ślaz mauretański możesz wysiać pod koniec lata, zakwitnie Ci wtedy już w przyszłym roku. Ja wysiałam kilkanaście lat temu czeskie nasiona i do teraz mam go na działce.
Oba tojady mam od dwóch lat, mołdawski kwitł już w zeszłym roku, a lisi kwitnie po raz pierwszy. To normalna pora ich kwitnienia.
Piorun ma tam swoją bazę i punkt obserwacyjny.
Alu Biedronka641 dziękuję w imieniu roślin za pochwały.
Nie wiem czy to przymiotno ma pełne kwiaty, mam tylko to jedno i nie mam porównania. Kupiłam go bardzo dawno temu na targu. Tu jeszcze dwa jego zdjęcia.
Zuzo sweetdaisy całkowicie przyznaję Ci rację. Dla Ciebie i innych, którzy lubią Pioruna, jeszcze dwa zdjęcia z tej samej serii.
Danusiu ktoś i kto by pomyślał, że taki zwykły irysek kupiony na targu spodoba się tylu osobom.
Przecież za cebulki proponowałaś mi już czosnek. Dziękuję za pochwałę moich roślin, ale naprawdę ciekawe rośliny, to rosną u Ciebie.
Marysiu Maska to najwcześniejsze moje tojady, mołdawski jest bardzo wysoki, a lisi przyrasta powoli.
Piorun jest bardzo fotogeniczny, ale czasem unika aparatu i trudno go sfotografować.
Wiolu wiolamanka z braku czasu ja też rzadko bywam na forum, o wpisywaniu się już nawet nie wspomnę.
Bardzo dziękuję za miłe słowa.
Marysiu mar33 tojady najpiękniejsze, bo przecież od Ciebie.
Piorun, to może i diablę, ale jakie słodkie.
Dziękuję za pochwałę zdjęcia.