Wpadłam i nadrabiam zaległości.

piękne masz kolory a powojnik rzeczywiście ślicznie sobie radzi i te dzwoneczki.
 piękne masz kolory a powojnik rzeczywiście ślicznie sobie radzi i te dzwoneczki. 

za co im jestem wdzięczna .Jeż zjada robaki i ślimaki i z jego pobytu w ogrodzie jestem zadowolona
  za co im jestem wdzięczna .Jeż zjada robaki i ślimaki i z jego pobytu w ogrodzie jestem zadowolona   pozdrawiam i zapraszam ponownie
  pozdrawiam i zapraszam ponownie   .
 . 
  nim jestem oczarowana
 nim jestem oczarowana   
  rutewka orlikolistna
 rutewka orlikolistna 

Masz tyle różnorodnych roślinek i kwiatów. Pięknie u Ciebie! Zjawiskowy jest ten powojnik z różowymi dzwoneczkami. Ja chyba nie mam ręki do powojników ale się nie poddaję. Znowu posadziłam.
 Masz tyle różnorodnych roślinek i kwiatów. Pięknie u Ciebie! Zjawiskowy jest ten powojnik z różowymi dzwoneczkami. Ja chyba nie mam ręki do powojników ale się nie poddaję. Znowu posadziłam.
 , podobny kwiatostan i śliczny ,a parzydło to już spisanie  w kajeciku ,nie mam ślicznoty a już mi świta w głowie gdzie by pasował na rabatce w kompozycji
 , podobny kwiatostan i śliczny ,a parzydło to już spisanie  w kajeciku ,nie mam ślicznoty a już mi świta w głowie gdzie by pasował na rabatce w kompozycji  

a co to za kwiatuszki biało-różowe?
  a co to za kwiatuszki biało-różowe?