.
 .Imponujacy widok...
 , LWP tez kwitnie .
  , LWP tez kwitnie .

.
 . , LWP tez kwitnie .
  , LWP tez kwitnie .

. Dziś rozłożyłam nad biednym krzaczątkiem parasol w czasie najgorszego popołudniowego upału (było u mnie 35?C w cieniu
. Dziś rozłożyłam nad biednym krzaczątkiem parasol w czasie najgorszego popołudniowego upału (było u mnie 35?C w cieniu   ), bo nie mogłam patrzeć jak się smaży i cierpi
 ), bo nie mogłam patrzeć jak się smaży i cierpi   . A miejscówkę ma naprawdę mocno nasłonecznioną.
 . A miejscówkę ma naprawdę mocno nasłonecznioną. .
 . .
 . .
 . . Musi być szczuplutka, jak na damę przystało
 . Musi być szczuplutka, jak na damę przystało   .
. .
. :
: . Tak wyglądał kwiat w 17. dniu życia, po czym w 18. dniu zrzucił płatki (to ten u dołu, z lekko podsuszonymi brzegami płatków):
 . Tak wyglądał kwiat w 17. dniu życia, po czym w 18. dniu zrzucił płatki (to ten u dołu, z lekko podsuszonymi brzegami płatków): :
 :

, byla u Ciebie burza... , u mnie krotka , ale ho...ho... , teraz robia sie saunowe klimaty. U mnie bylo jeszcze cieplej niz u Ciebie ... , moje rozyczki dostaly fest po d...
  , byla u Ciebie burza... , u mnie krotka , ale ho...ho... , teraz robia sie saunowe klimaty. U mnie bylo jeszcze cieplej niz u Ciebie ... , moje rozyczki dostaly fest po d... , pomponiki sa sliczne. Jerzyk ma sie dobrze , tez te pomponiki...
  , pomponiki sa sliczne. Jerzyk ma sie dobrze , tez te pomponiki...  

. A teraz gorąc straszny, mam wrażenie, że jeszcze gorszy niż wczoraj...
. A teraz gorąc straszny, mam wrażenie, że jeszcze gorszy niż wczoraj... . Korzonki miała ta róża bardzo małe
 . Korzonki miała ta róża bardzo małe   .
 . . Na razie jej to nie przeszkadza i rozwija swoje cudne pomponiki:
 . Na razie jej to nie przeszkadza i rozwija swoje cudne pomponiki: . One wciąż młodziutkie są i w większości raczej można je nazwać krzaczątkami
 . One wciąż młodziutkie są i w większości raczej można je nazwać krzaczątkami   . Z wyjątkiem jednej - Laguny, bo ta to faktycznie szaleje nieźle
 . Z wyjątkiem jednej - Laguny, bo ta to faktycznie szaleje nieźle  .
 .  . U mnie tropiki straszne, a ona stoi od samiusieńkiego wschodu do zachodu słońca w pełnym żarze, jak na patelni, ani przez minutkę nie ma cienia. Tak wyglądają dziś jej kwiaty, zdjęcie świeżutkie, jeszcze ciepłe
 . U mnie tropiki straszne, a ona stoi od samiusieńkiego wschodu do zachodu słońca w pełnym żarze, jak na patelni, ani przez minutkę nie ma cienia. Tak wyglądają dziś jej kwiaty, zdjęcie świeżutkie, jeszcze ciepłe   :
 :

, a ja i tak będę ciągle je oglądać i podziwiać
 , a ja i tak będę ciągle je oglądać i podziwiać   
  Jak długo ją masz?
  Jak długo ją masz? .
 .  . Wieczorna Laguna (fotki z wczoraj, robione po kolejnym tropikalnym dniu, a różyca stojąca non-stop w słońcu wciąż ładnie trzyma kwiaty
 . Wieczorna Laguna (fotki z wczoraj, robione po kolejnym tropikalnym dniu, a różyca stojąca non-stop w słońcu wciąż ładnie trzyma kwiaty   ):
 ): . Wprawdzie w słońcu trudno jest dobrze sfocić taką różę, ale dziś rano zrobiłam zdjęcie obu pannom razem, żeby można było zobaczyć jakie te krzaczory niby miniaturowych różyczek są wielgachne. Tak to teraz wygląda (po środku porzeczka na pniu "zjedzona" przez róże, które miały się płożyć u jej stóp):
 . Wprawdzie w słońcu trudno jest dobrze sfocić taką różę, ale dziś rano zrobiłam zdjęcie obu pannom razem, żeby można było zobaczyć jakie te krzaczory niby miniaturowych różyczek są wielgachne. Tak to teraz wygląda (po środku porzeczka na pniu "zjedzona" przez róże, które miały się płożyć u jej stóp): . Robione wczoraj, dziś już są "przestarzałe" i nie można nadążyć z wstawianiem
 . Robione wczoraj, dziś już są "przestarzałe" i nie można nadążyć z wstawianiem  .
 . .
 . :
 : . Póki co Aspirynka faktycznie ją otacza, ale muszę pilnować by nie "zjadła" maleńkiej koleżanki
 . Póki co Aspirynka faktycznie ją otacza, ale muszę pilnować by nie "zjadła" maleńkiej koleżanki   :
 : .
 .