Rosną sobie pod gruszą ulęgałką i wygląda na to, że to bardzo dobre miejsce dla nich

A ja kradnę ten widok, nie dość, że moje ukochane maki, to jeszcze pies podobny do mojego
 No prawie jak u mnie, tylko te maki wszystko zdradzają.
 No prawie jak u mnie, tylko te maki wszystko zdradzają.

, są piękne i jakoś nie widzę aby ich było mniej. Cudowne widoki. U mnie też jedna kępa zakwitła, cieszyłam się jak dziecko
 , są piękne i jakoś nie widzę aby ich było mniej. Cudowne widoki. U mnie też jedna kępa zakwitła, cieszyłam się jak dziecko  . Cuda.........
 . Cuda.........

. Orliki rzeczywiście mają dobry rok, a rutewki są w różnych kolorach?, a maczek różowy i biały piękny. Właśnie sobie przypomniałam, że dostałam białego nasiona , ale niestety nie wyszły.
 . Orliki rzeczywiście mają dobry rok, a rutewki są w różnych kolorach?, a maczek różowy i biały piękny. Właśnie sobie przypomniałam, że dostałam białego nasiona , ale niestety nie wyszły. 

. A przecież tak nie jest...
. A przecież tak nie jest...  .
. - Jagi
  - Jagi

Jest widok z okienka, cudo, dziękuję
 Jest widok z okienka, cudo, dziękuję  . Ścieżka z kępą stokrotek i orlikami po bokach , albo ławeczka po środku trawy otoczona kwieciem i  przejście pod gałęzią jakiegoś owocowego- super klimacik.
 . Ścieżka z kępą stokrotek i orlikami po bokach , albo ławeczka po środku trawy otoczona kwieciem i  przejście pod gałęzią jakiegoś owocowego- super klimacik.  .
 .