, drugie też, reszta zresztą też

Justyno. Przebiegłam przez Twój ogródek i drewnoludki, i kolorową wiosnę podziwiałam. Żurawki dodają mnóstwo energii na rabatach, ale ja dopiero z nimi zaczynam. Twoja kamasja ma ładny, jasny kolor. Ja dostałam niedawno ciemniejszą i myślałam, że tylko taka jest
  Justyno. Przebiegłam przez Twój ogródek i drewnoludki, i kolorową wiosnę podziwiałam. Żurawki dodają mnóstwo energii na rabatach, ale ja dopiero z nimi zaczynam. Twoja kamasja ma ładny, jasny kolor. Ja dostałam niedawno ciemniejszą i myślałam, że tylko taka jest  .
 .
 Patrzy na roślinki z góry i zamierza dokonać skoku na muchę?
 Patrzy na roślinki z góry i zamierza dokonać skoku na muchę?  Moje tak robią
  Moje tak robią 

W ogrodzie wiosennie, kolorowo a zdjęcia wycieczkowe  odzwierciedlają udany wypad i piękne widoki. Synuś
  W ogrodzie wiosennie, kolorowo a zdjęcia wycieczkowe  odzwierciedlają udany wypad i piękne widoki. Synuś   Pozdrawiam serdecznie!
  Pozdrawiam serdecznie!

Przyszłam do Ciebie w ramach rewizyty i już widzę, że muszę dogłębnie przyjrzeć się całemu wątkowi, bo dostrzegłam ciekawe okazy. Dzisiaj już nie dam rady. Trochę się zmęczyłam, a nie lubię niczego wykonywać "po łebkach". Tak więc: do miłego!
 Przyszłam do Ciebie w ramach rewizyty i już widzę, że muszę dogłębnie przyjrzeć się całemu wątkowi, bo dostrzegłam ciekawe okazy. Dzisiaj już nie dam rady. Trochę się zmęczyłam, a nie lubię niczego wykonywać "po łebkach". Tak więc: do miłego!  

Justynko super ogródek z kotem na czele a pomocnicy też niczego.
 Justynko super ogródek z kotem na czele a pomocnicy też niczego.

.
. .
. .
.

przeglądam fotki i jest jedna rzecz której Ci zazdroszczę : tego że możesz posadzić rośliny gdzie chcesz
  przeglądam fotki i jest jedna rzecz której Ci zazdroszczę : tego że możesz posadzić rośliny gdzie chcesz 
   Szczególnie te wiosenne , które tak cieszą oczy to u mnie dodatek cebulkowy do diety podgryzaczy - widząc je u innych tylko głównie podziwiam ...
  Szczególnie te wiosenne , które tak cieszą oczy to u mnie dodatek cebulkowy do diety podgryzaczy - widząc je u innych tylko głównie podziwiam ...