Niesamowite.
 Niesamowite. Rodośki masz wypasione, ja mam zaledwie dwa ale warto je mieć w ogrodzie. Dla tych widoków, dla kolorów.

Niesamowite.
 Niesamowite. 
 .
 . . Lubię trawniki u innych; na moim piachu wysychały co roku, więc postawiłam na korę. Bo zgodnie z Twoją dewizą, ja też lubię zrobić, ale się nie narobić - wręcz się w tym specjalizuję
 . Lubię trawniki u innych; na moim piachu wysychały co roku, więc postawiłam na korę. Bo zgodnie z Twoją dewizą, ja też lubię zrobić, ale się nie narobić - wręcz się w tym specjalizuję  .
 . , ale tak dla nich lepiej i dla mnie chyba też, bo może musiałabym patrzeć na jakieś szkaradztwo. Artyzm pozostawiam innym
 , ale tak dla nich lepiej i dla mnie chyba też, bo może musiałabym patrzeć na jakieś szkaradztwo. Artyzm pozostawiam innym  .
 .

. Zacisze domowe miałyśmy przez ponad pół  roku, kiedy było szaro i buro, bo nawet śnieg by nas ożywił. Poza tym dlaczego masz nie pokazywać swoich ciekawych ujęć przyrody, nie rozumiem?. Przecież komputer, to takie urządzenie, gdzie można myszą przełączyć lub wyłączyć ,a nie samej się 'odłączać'. Nie podoba mi się takie podejście
 . Zacisze domowe miałyśmy przez ponad pół  roku, kiedy było szaro i buro, bo nawet śnieg by nas ożywił. Poza tym dlaczego masz nie pokazywać swoich ciekawych ujęć przyrody, nie rozumiem?. Przecież komputer, to takie urządzenie, gdzie można myszą przełączyć lub wyłączyć ,a nie samej się 'odłączać'. Nie podoba mi się takie podejście  . Fakt, tu na FO są różne trendy, ale Ty możesz stworzyć swój, a właściwie on już istnieje - ciekawe pokazanie nawet najbardziej pośledniej roślinki, chociaż osobiście uważam, że takowych nie ma, bo skoro wyrosły, to znaczy, że tak ma być (mówiąc w skrócie)
 . Fakt, tu na FO są różne trendy, ale Ty możesz stworzyć swój, a właściwie on już istnieje - ciekawe pokazanie nawet najbardziej pośledniej roślinki, chociaż osobiście uważam, że takowych nie ma, bo skoro wyrosły, to znaczy, że tak ma być (mówiąc w skrócie)  .
 . 

. No cóż, w ziemi siedzi, licząc pojedyńczo - ponad 150 host. Jak mnie się to udało, nie wiem
 . No cóż, w ziemi siedzi, licząc pojedyńczo - ponad 150 host. Jak mnie się to udało, nie wiem  , słowo
 , słowo  .
 .  . Wszystkie mają dobrze po 15 lat, ale że tu sucho, to tak mocno nie wyrosły. Jeden rósł pod rynną, to miał ok. 3m, ale jakaś burza go złamała, a z pozostałych części nie chciał odbić
 . Wszystkie mają dobrze po 15 lat, ale że tu sucho, to tak mocno nie wyrosły. Jeden rósł pod rynną, to miał ok. 3m, ale jakaś burza go złamała, a z pozostałych części nie chciał odbić  .
 . .
 . .
 .

irysa błotnego mam i różanecznik u mnie też taki ma pokrój...połowę chyba sarny złamały zimą ale zyskał ciekawy pokrój...mnie się  podoba..A tak ogólnie to wolę jednak rośliny takie mniej napakowane pąkami w tym rh i azalie są takie subtelne...delikatne i takie lubię..."Minimalistka " taka ze mnie ...no tak mam i tego  już nie zmienię ...Podobno mniej znaczy więcej...
 irysa błotnego mam i różanecznik u mnie też taki ma pokrój...połowę chyba sarny złamały zimą ale zyskał ciekawy pokrój...mnie się  podoba..A tak ogólnie to wolę jednak rośliny takie mniej napakowane pąkami w tym rh i azalie są takie subtelne...delikatne i takie lubię..."Minimalistka " taka ze mnie ...no tak mam i tego  już nie zmienię ...Podobno mniej znaczy więcej...  No ale w ogrodzie to już od tej zasady ogólnie odeszłam dawno!
 No ale w ogrodzie to już od tej zasady ogólnie odeszłam dawno!  

oj te choroby są takie "przyjemne", jedyne lekarstwo to nowa roślina
 oj te choroby są takie "przyjemne", jedyne lekarstwo to nowa roślina  Piękny jest Twój ogród , a Twoja choroba bardzo zaraźliwa
 Piękny jest Twój ogród , a Twoja choroba bardzo zaraźliwa 

.
 . .
 . . W życiu - pół na pół
 . W życiu - pół na pół   .
 . . Ogólnie jednak czuję się świetnie, bo moje lekarstwo, to kolory
 . Ogólnie jednak czuję się świetnie, bo moje lekarstwo, to kolory  .
 . .
 .  .
 . .
 . . Ale pomysł z siatką niezły i o ile pamiętam, to mam gdzieś kawałek zielonej plastikowej
 . Ale pomysł z siatką niezły i o ile pamiętam, to mam gdzieś kawałek zielonej plastikowej  .
 . 

to właśnie ja - Pulpa
   to właśnie ja - Pulpa 

.
 . . Jednak je lubię, więc są, chociaż więcej jest azalii. Mniej kłopotu, a efekt też fajny
 . Jednak je lubię, więc są, chociaż więcej jest azalii. Mniej kłopotu, a efekt też fajny  

Dobry klimat masz dla nich
 Dobry klimat masz dla nich  

toż to hostowy raj jakiś
 toż to hostowy raj jakiś 

. Ogród dojrzały, rośliny rozrośnięte. Stoplamek mam 3 lata i nadal wypuszcza tylko jeden pęd, a u ciebie cała kępa
 . Ogród dojrzały, rośliny rozrośnięte. Stoplamek mam 3 lata i nadal wypuszcza tylko jeden pęd, a u ciebie cała kępa  . A kiwi mam - całe 2 krzaki. Dwa lata temu nawet sporo owocu było
 . A kiwi mam - całe 2 krzaki. Dwa lata temu nawet sporo owocu było  .
 .
 . Fajne te rododendrony jakuszmańskie, skoro w słońcu przeżyją.
 . Fajne te rododendrony jakuszmańskie, skoro w słońcu przeżyją. 
 .
.  .
 . .
 . .
 . . Kiwi zazdroszczę
 . Kiwi zazdroszczę  .
 . .
 . .
 .
 .
 . .
 .