forumowicz, dzięki za odpowiedźforumowicz pisze:Fragment z etykiety Miedzianu 50 WPZnaczy to, że minimum może być 25 g w 8 l wody a maksimum 30 g w 6 l.. Czyli od 3 g/l do 5 g/lpomidor (w gruncie)-septorioza,bakteryjna cętkowatość, zaraza ziemniaka.Zalecana dawka: 25-30g /100m2.,zalecana ilość wody 6-8 l/100m2 ]
 Ja mam Miedzian 350SC. Na etykiecie:
 Ja mam Miedzian 350SC. Na etykiecie:
Kod: Zaznacz cały
pomidor (w gruncie): zaraza ziemniaka, bakteryjna cętkowatość - 20-25ml w 7 l wody/100m2Proszę, czy mógłbyś coś mi napisać o profilaktycznym wykorzystaniu miedzianu o którym pisałem powyżej?
No i o tych dołkach...









 ''pozakładać .U mnie też te co rosły w żywiole, niestety były wiele słabsze od osłoniętych.
 ''pozakładać .U mnie też te co rosły w żywiole, niestety były wiele słabsze od osłoniętych.

 Beata
    Beata

 
  
 
 
		
