Wejdźcie na all, na cebule i wpiszcie wyprzedaż - ale fajne rzeczy! :P
Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu ja nie miałam postanowienia żeby nie kupować,więc nie muszę go łamać,po prostu mogę kupić co nie co
Izuniu ,Tesko Asiu po niedzieli jeszcze ma być niezła pogoda,myślę ,że jeszcze uda się coś w ogrodzie porobić
Haniu zajrzę co tam sprzedają ,może coś wpadnie w oko

Asiu to znaczy,że tak dużo masz cebul
Gieniu witaj,cieszę się z Twoich odwiedzin i zapraszam,magnolia o której piszesz zawiązała sporo pąków,na wiosnę mam nadzieję będzie fajnie kwitła,chociaż jest młoda jeszcze
Izuniu ,Tesko Asiu po niedzieli jeszcze ma być niezła pogoda,myślę ,że jeszcze uda się coś w ogrodzie porobić
Haniu zajrzę co tam sprzedają ,może coś wpadnie w oko
Asiu to znaczy,że tak dużo masz cebul
Gieniu witaj,cieszę się z Twoich odwiedzin i zapraszam,magnolia o której piszesz zawiązała sporo pąków,na wiosnę mam nadzieję będzie fajnie kwitła,chociaż jest młoda jeszcze
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
W tym roku przyszalałam z cebulami, a może lepiej powiedzieć - przyszalała moja córa. Ma wydzielone dwa kąty w ogrodzie - ale mama musi pomóc z sadzeniem... Choć i ja wzbogaciłam się o nowe cebulowe, głównie narcyzy i krokusy botaniczne. Ale i tulipany mnie skusiły... Zaryzykowałam też psiząb i szachownicę kostkowatą, efekty będę oglądać wiosną.