Leśne ranczo nad wodą.
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Leśne ranczo nad wodą.
Madziu najpierw gratulacje za ogród miesiąca.
Kankę ożywiłaś pięknie.
Młode przyrosty na iglakach wyjątkowo urokliwe. Rodki takie maloty, a już obsypane kwiatami.
Floksy przytnij mocno, jak rosną w słońcu, to powinny ładnie zakwitnąć. Ja swoje tnę prawie przy ziemi.
Nie tylko psiak celebryta
Gratulacje Madziu
Gratulacje Madziu
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu wczoraj kupiłam sobie nowy numer "Mam Ogród" i zobaczyłam Wasz ogród,ale miałam radochę
Super artykuł,raj na ziemi przedstawiony
Wazon z taty garażu pięknie przerobiłaś,jest bardzo klimatyczny
Super artykuł,raj na ziemi przedstawiony
Wazon z taty garażu pięknie przerobiłaś,jest bardzo klimatyczny
Madziu
gratuluję
ogród w prasie ogrodniczej to bardzo miła niespodzianka
Pupil bardzo, ale to bardzo fotogeniczny
Rodek wspaniale zakwitł, tylko liście są uszkodzone...jakieś robale na nim żerują
Purple Splendour ładny ma kolor 
Rodek wspaniale zakwitł, tylko liście są uszkodzone...jakieś robale na nim żerują
- Elwi

- Od: 1 lis 2013, o 19:38
Madziu wow
Gratulacje z całego serca
To świetnie, że masz odwagę zaprezentować swoje osiągnięcia szerszej publiczności
(bądź co bądź nie wszyscy są na FO).
Po gazecie stwierdzam, że za rzadko pokazujesz Foxtera
Popraw się 
To świetnie, że masz odwagę zaprezentować swoje osiągnięcia szerszej publiczności
Po gazecie stwierdzam, że za rzadko pokazujesz Foxtera
-
Filemon24
- 1000p

- Od: 1 sie 2014, o 14:59
Gratuluje super Madziu
no właśnie nie pokazujesz nam za bardzo swojego pupila 
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Madzieńko, wielkie brawa
teraz jesteście sławni i nie tylko Foxter jest celebrytą.

- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Madziu, moje gratulacje i wielkie
Biegnę po gazetę, może jeszcze kupię
PS. Wazon wyszedł cuudnie
Biegnę po gazetę, może jeszcze kupię
PS. Wazon wyszedł cuudnie
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Zuza nie było czasu na kciuki. Napisałam i po godzinie miałam odpowiedź
. Mój Em mówił że żal mu mnie bo się łudzę że nas wezmą. A jak zadzwoniłam do niego że po godzince już odp jest to nie mógł mi uwierzyć. Myślał że sobie żartuję. Nagroda pieniężna.
Madziu serdecznie dziękuję.
Milenko dziękuję. Gazeta to Mam Ogród.
Paulinko jak miło że wpadłaś, dlaczego znikasz na tak długo z fo? Wszystko ok? Dziękuję za pochwały i gratki.
Soniu dziękuję. Floksy trochę się zrehabilitowały. Puściły troszkę pączków. Nie jest to taka ilość jak u Was, takie pojedyncze sztuki. No ale są. Jak przekwitną zetnę je jak radzisz. Niziutko.
Kasiu dziękuję
.
Aniu-Annes najpierw nas zobaczyłaś w gazetce czy na fo? Dostałam kilka smsów. Dziewczyny głownie z fo kupują takie gazety. Ale było zdziwienie. Liczyłam że wezmą lepsze zdjęcia. No ale nie narzekam.
Ania-Anna11 dziękuję. Rodkom podgryzły liście robactwa jesienią. Od tej pory nie zauważyłam większych zmian. Jesienią trochę zaniedbałam i nie prysnęłam a teraz mam efekt. Wczesną wiosną opryskałam i na razie jest spokój. Jak wypuszczą nowe listki będzie to lepiej wyglądało.
Elwi dziękuję. Długo nad tym myślałam. No ale skoro na fo wszystko pokazuję to i do gazety się zgłosiłam. Taki egzemplarz zostanie na pamiątkę. No i rodzince można się pochwalić a niektórym utrzeć nosa. Są tacy, co nigdy dobrego słowa na naszą działkę nie powiedzieli a jak zobaczyli gazetĘ to miny mieli jakby im się jedna potrzeba chciała.
.
Anitka Foxer się pojawia w wątku. Nie mogę go tak pokazywać, bo jeszcze mu do głowy sława odbije. W gazecie my mamy zdjęcie na boku a on na samym środku.. to wiesz
.
Stasieńko dziękuję
.
Dorotko dziękuję, gazetka na pewno będzie bo to numer z 13 maja.
Małe sprostowanie dla osób które miały w rękach gazetkę. Działka ma trzy lata a nie pięć. W 2012 roku na ziemi po wiśniach a wcześniej ziemniakach, powstała nasza działka. W 2010 roku był zrobiony staw.
Madziu serdecznie dziękuję.
Milenko dziękuję. Gazeta to Mam Ogród.
Paulinko jak miło że wpadłaś, dlaczego znikasz na tak długo z fo? Wszystko ok? Dziękuję za pochwały i gratki.
Soniu dziękuję. Floksy trochę się zrehabilitowały. Puściły troszkę pączków. Nie jest to taka ilość jak u Was, takie pojedyncze sztuki. No ale są. Jak przekwitną zetnę je jak radzisz. Niziutko.
Kasiu dziękuję
Aniu-Annes najpierw nas zobaczyłaś w gazetce czy na fo? Dostałam kilka smsów. Dziewczyny głownie z fo kupują takie gazety. Ale było zdziwienie. Liczyłam że wezmą lepsze zdjęcia. No ale nie narzekam.
Ania-Anna11 dziękuję. Rodkom podgryzły liście robactwa jesienią. Od tej pory nie zauważyłam większych zmian. Jesienią trochę zaniedbałam i nie prysnęłam a teraz mam efekt. Wczesną wiosną opryskałam i na razie jest spokój. Jak wypuszczą nowe listki będzie to lepiej wyglądało.
Elwi dziękuję. Długo nad tym myślałam. No ale skoro na fo wszystko pokazuję to i do gazety się zgłosiłam. Taki egzemplarz zostanie na pamiątkę. No i rodzince można się pochwalić a niektórym utrzeć nosa. Są tacy, co nigdy dobrego słowa na naszą działkę nie powiedzieli a jak zobaczyli gazetĘ to miny mieli jakby im się jedna potrzeba chciała.
Anitka Foxer się pojawia w wątku. Nie mogę go tak pokazywać, bo jeszcze mu do głowy sława odbije. W gazecie my mamy zdjęcie na boku a on na samym środku.. to wiesz
Stasieńko dziękuję
Dorotko dziękuję, gazetka na pewno będzie bo to numer z 13 maja.
Małe sprostowanie dla osób które miały w rękach gazetkę. Działka ma trzy lata a nie pięć. W 2012 roku na ziemi po wiśniach a wcześniej ziemniakach, powstała nasza działka. W 2010 roku był zrobiony staw.
-
Filemon24
- 1000p

-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeszcze mam zadyszkę ... popędziłam do kiosku ... mam rzeczony egzemplarz czasopisma: " Mam ogród". !!!
Jestem dumna, że Cię znam. Wirtualnie, ale jednak.
Szczere gratulacje MADZIU
Piesek - celebryta i ogród - celebryta
Jednak najwyższe słowa uznania należą się Wam: Tobie i małżonkowi.

Jestem dumna, że Cię znam. Wirtualnie, ale jednak.
Szczere gratulacje MADZIU
Jednak najwyższe słowa uznania należą się Wam: Tobie i małżonkowi.
- wiewioreczka
- 500p

- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu gratuluję
Będzie pamiątka super i też nagroda pewnie na nowe roślinki
W 3 kioskach wykupili, jutro jade z M do Tychów na giełde bileciarzy - przy okazji liczę że w pobliżu coś roślinnego dorwę - to obczaje gazetkę
Dalej zapytuje o hamaczek
Normalnie jakby to ja na niego czekała
Jutro jest Noc Muzeów
A tak w ogóle uwielbiam piątki
Pozdrawiam ciepło
Pozdrawiam ciepło
-
Filemon24
- 1000p

Tylko ja jak ten cep zapomniałam o gazecie z Madzią 
Madziu serdecznie gratuluje
Komu jak komu ,ale Tobie sie to nalezało za ogrom pracy jaki włożyliście w to pole ziemniaków
Komu jak komu ,ale Tobie sie to nalezało za ogrom pracy jaki włożyliście w to pole ziemniaków
Pozdrawiam. Ewa
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Anitko nic straconego, wszystko przecież widziałaś tutaj
.
Lucynko lejesz miód na moje serce. Jest mi bardzo miło, że tyle osób kupiło gazetkę bo my tam jesteśmy. A przecież wszyscy widzą te same zdjęcia tutaj. Jest mi naprawdę bardzo przyjemnie.
Anetka jestem wściekła
. Kasa za hamak doszła do sprzedającego w poniedziałek. A do dnia dzisiejszego nie ma wysyłki. Obiecywali wysłać na czwartek/piątek. A tu nic. Ani maila, ani telefonu nic. Normalnie takiego maila im wysmarowałam .... A tak prosiłam..
Ewunia tak naprawdę gratulacje należą się nam wszystkim. Gdyby nie fo, w życiu moja działka by tak nie wyglądała. Może dwie trzy róże i dużo tuj. Trawnik zielony i trochę architektury drewnianej. Finito. A tak to kupuję rośliny które mi się nawet kiedyś nie podobały. Dzisiaj nad nimi się ślinię. O części roślin w ogóle nie wiedziałam np. o moich ukochanych powojnikach.

Lucynko lejesz miód na moje serce. Jest mi bardzo miło, że tyle osób kupiło gazetkę bo my tam jesteśmy. A przecież wszyscy widzą te same zdjęcia tutaj. Jest mi naprawdę bardzo przyjemnie.
Anetka jestem wściekła
Ewunia tak naprawdę gratulacje należą się nam wszystkim. Gdyby nie fo, w życiu moja działka by tak nie wyglądała. Może dwie trzy róże i dużo tuj. Trawnik zielony i trochę architektury drewnianej. Finito. A tak to kupuję rośliny które mi się nawet kiedyś nie podobały. Dzisiaj nad nimi się ślinię. O części roślin w ogóle nie wiedziałam np. o moich ukochanych powojnikach.