Zakątek na Debowym
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zakątek na Debowym
Aniu piszesz czym pryskałam róże, na wiosnę środkiem grzybobójczym, a w sobotę na mszyce, ale widzę, ze nie pomogło muszę coś innego zastosować , bo zauważyłam też skoczka różanego.
- kasia100780

- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ujęcia host zachwycające. Ale najładniejszy Fionowy kwiatuszek
. U mnie na róży też są mszyce niestety. A zauważyłam dopiero je, gdy mrówki zwiększyły swoją żywotność. Trzeba pryskać. A jeszcze nie tak dawno oblegały porzeczki.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tulap-Mati ;Ale jakie piękne te żurawki.to nic ,że namieszają.. Są śliczne i chce się ich mieć więcej i więcej
Córcia, coś tam napisała wczoraj, jak mówi i nie było łatwo..Teraz tylko czekamy na wyniki.Mam nadzieję,że będzie dobrze.
Dziękuję za wsparcie ;)
katharos-Kasiu; kasia100780; MoniaK Ale wiesz jak to jest .I ona i ja denerwujemy się bardzo.Dzięki kochana za wszystko!Mam nadzieję,że pomogło!
Napisała.., jak .Trzeba czekać do wyników .zobaczymy.Mam nadzieję,że zdała całą maturę.
Tak bardzo to wszystko przezywała.a ja z nią.Wszak tylko jedna mam córcię.Reszta chłopaki ( mąż i dwóch synów)
Fiona wprawdzie to prezent urodzinowy mojego męża.Dostał ją małą śnieżna k, puchata kuleczkę 1, 5 miesięczna.Ale jest ulubienica całego domu
Dachowce też są mądre i wierne, iłowne
Zurawki i ja lubie i wciąz ich mi mało.Marzy mi sie jeszcze parę rabat obsadzić nimi .Pomału może to marzenie zrealizuje
Host pięknieją rosną , także i ich zdjęć na moim wątku będzie więcej
korzo_m-Dorotko Dzięki za info o opryskach na róże.Ja też na wiosnę środkiem grzybobójczym.Może i teraz muszę i ja opryskać czymś na róże .A co najlepsze??
smagliczka

Nie wiem co to za sosenka.Jak ja kiedyś kupiłam, nazwy nie zapisałam.Jak ktoś wie, to proszę o nazwę

i bratki samosiejki już

To taki liliowiec o pstrych liściach- fajniutki, prawda??ciekawe jak zakwitnie
I obok jakieś ziółko. Kupiłam w ubiegłym roku,Posadziłam przezimowało się ,Ale nie pamiętam co to jest

Córcia, coś tam napisała wczoraj, jak mówi i nie było łatwo..Teraz tylko czekamy na wyniki.Mam nadzieję,że będzie dobrze.
Dziękuję za wsparcie ;)
katharos-Kasiu; kasia100780; MoniaK Ale wiesz jak to jest .I ona i ja denerwujemy się bardzo.Dzięki kochana za wszystko!Mam nadzieję,że pomogło!
Napisała.., jak .Trzeba czekać do wyników .zobaczymy.Mam nadzieję,że zdała całą maturę.
Tak bardzo to wszystko przezywała.a ja z nią.Wszak tylko jedna mam córcię.Reszta chłopaki ( mąż i dwóch synów)
Fiona wprawdzie to prezent urodzinowy mojego męża.Dostał ją małą śnieżna k, puchata kuleczkę 1, 5 miesięczna.Ale jest ulubienica całego domu
Dachowce też są mądre i wierne, iłowne
Zurawki i ja lubie i wciąz ich mi mało.Marzy mi sie jeszcze parę rabat obsadzić nimi .Pomału może to marzenie zrealizuje
Host pięknieją rosną , także i ich zdjęć na moim wątku będzie więcej
korzo_m-Dorotko Dzięki za info o opryskach na róże.Ja też na wiosnę środkiem grzybobójczym.Może i teraz muszę i ja opryskać czymś na róże .A co najlepsze??
smagliczka

Nie wiem co to za sosenka.Jak ja kiedyś kupiłam, nazwy nie zapisałam.Jak ktoś wie, to proszę o nazwę

i bratki samosiejki już

To taki liliowiec o pstrych liściach- fajniutki, prawda??ciekawe jak zakwitnie
I obok jakieś ziółko. Kupiłam w ubiegłym roku,Posadziłam przezimowało się ,Ale nie pamiętam co to jest

- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu liliowiec
w pierwszej chwili pomyślałam że to juka pstra
kwitł ci już? ale warto go mieć choćby ze względu na liście
A nasz kociak łowny i owszem....ble
A nasz kociak łowny i owszem....ble
- Elwi

- Od: 1 lis 2013, o 19:38
Aniu jaki niesamowity liliowiec
Cudne ma liście, to pierwszoroczniak u Ciebie?
Hostę White Father sadziłam u siebie dwa razy i nie przeżyły
Zeżarte do cna przez ślimaki
Nie wiedziałam nawet, że potem zmieniają kolor... A własnie - na jaki? Zwykły zielony, jednolity czy mają jakieś przebarwienia?
Jak poszła Córci geografia? To już koniec czy jeszcze jakieś ustne zostały?
Hostę White Father sadziłam u siebie dwa razy i nie przeżyły
Jak poszła Córci geografia? To już koniec czy jeszcze jakieś ustne zostały?
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Aniu zaprezentowałaś bardzo ładne hosty ,najbardziej podoba mi się ta na pierwszym zdjęciu.
U nas w roku ubiegłym nasze hosty bardzo przetrzebiły ślimaki, może masz na niech sposób.
U nas w roku ubiegłym nasze hosty bardzo przetrzebiły ślimaki, może masz na niech sposób.
Pozdrawiam Zenek
-
Filemon24
- 1000p

- Od: 1 sie 2014, o 14:59
jestem kociara i nie przejdę obojętnie obok najzwyklejszego dachowca, a twoja kiciusia taka dostojna z magnetycznym spojrzeniem taka damulka
rocznik 90 we wrześniu 25 mi stuknie, co do studiów to z wiekiem doszłam do wniosku że w moim przypadku nie były mi potrzebne tak jak większości moich znajomych poszła na studia bo wszyscy szli. W dodatku mam do siebie żal że nie wstrzymałam się z decyzją i niezastanowiłam się co chciałabym w życiu robić.
Niektórzy moi znajomi też studiowali taki kierunek co twoja córka chcę wybrać, szczerze nie przydał się im. Oczywiście w twoim wypadku czyli w córki raczej może być inaczej ale niech się 1000 razy zastanowi czy warto. Studia dzienne czy zaoczne tanie nie są.
Zenek chyba najlepszy sposób na ślimaki to zaniedbane działki sąsiadów
na serio wystarczy że wyjdę 20 metrów za działkę to widzę pełno dosłownie ślimak na ślimaku a u mnie jeszcze nic nie zeżarły mam nadzieje że tak pozostanie.
rocznik 90 we wrześniu 25 mi stuknie, co do studiów to z wiekiem doszłam do wniosku że w moim przypadku nie były mi potrzebne tak jak większości moich znajomych poszła na studia bo wszyscy szli. W dodatku mam do siebie żal że nie wstrzymałam się z decyzją i niezastanowiłam się co chciałabym w życiu robić.
Niektórzy moi znajomi też studiowali taki kierunek co twoja córka chcę wybrać, szczerze nie przydał się im. Oczywiście w twoim wypadku czyli w córki raczej może być inaczej ale niech się 1000 razy zastanowi czy warto. Studia dzienne czy zaoczne tanie nie są.
Zenek chyba najlepszy sposób na ślimaki to zaniedbane działki sąsiadów
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Aniu, trzymam kciuki za córę
.
Piękna ta Twoja Ann. Spora już. Hosta ta jaśniutka super. Szkoda że zielenieje. Sosenka nie wiem jaka, a cały czas jest zielona?
Piękna ta Twoja Ann. Spora już. Hosta ta jaśniutka super. Szkoda że zielenieje. Sosenka nie wiem jaka, a cały czas jest zielona?
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Aniu, Ty jesteś hostowa potentatka och jakie one piękne i dorodne .
Liliowiec variegata
też jestem ciekawa jego kwiatków a obok rośnie Ci oregano, przyprawa do mięska.
Też po cichu kibicuję Twojej córuni, większość zaliczona to i końcówka pójdzie dobrze.

Liliowiec variegata
Też po cichu kibicuję Twojej córuni, większość zaliczona to i końcówka pójdzie dobrze.
-
Marzena77
- 500p

- Od: 6 lip 2014, o 19:42
- Kontakt:
Ciekawy ten liliowiec .Ja kupiłam odętkę z łaciatymi liśćmi z różowymi kwiatami(tak przynajmniej mówił sprzedawca).
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Aniu kwiatuszki pierwsza klasa
Kawaler Fionki bardzo przystojny
Spokojnie córcia na pewno zdolna jest to sobie poradzi
Zdróweczka
Spokojnie córcia na pewno zdolna jest to sobie poradzi
Zdróweczka
Pozdrawiam Alicja
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Tyle nerwów czeka dzieci a rodzice denerwują się razem z nimi.
Pewnie poszło jej dobrze, trzymam kciuki a ogrodowe to same ślicznotki.
Kociaki na zdjęciach niesamowite.
Pewnie poszło jej dobrze, trzymam kciuki a ogrodowe to same ślicznotki.
Kociaki na zdjęciach niesamowite.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Wcale się nie dziwię, że kawaler przychodzi do takiej panny.
Toż ona jest przepiekna.
Pisałaś, że dorobiłas sie przez lata sporej ilości tulipanów, a ja wręcz odwrotnie.
Moich co roku coraz mniej. Mam za to coraz więcej liści
Toż ona jest przepiekna.
Pisałaś, że dorobiłas sie przez lata sporej ilości tulipanów, a ja wręcz odwrotnie.
Moich co roku coraz mniej. Mam za to coraz więcej liści
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,powodzenia życzę córce,a w Twoim ogródku same piękności razem z Fioną ,hosty masz przepiękne i taką ilość ,działeczkę zagospodarowałaś pięknie ,pozdrawiam