Aniu a jakie Ciebie interesują pelargonie? Może na giełdę w środę rano jakbyś mogła?

*cz.3*,  Początki hoyozy i inne roślinki  Madzia

zaglądam nieśmiało  od kilku  już  dni  i zacieram ręce,że  już niebawem pokażesz nam  balkon ukwiecony jak w ubiegłym sezonie ,jak prawie nigdzie  nie widuję
   zaglądam nieśmiało  od kilku  już  dni  i zacieram ręce,że  już niebawem pokażesz nam  balkon ukwiecony jak w ubiegłym sezonie ,jak prawie nigdzie  nie widuję  

ucięłam wczoraj  a  dziś  wsadziłam
  ucięłam wczoraj  a  dziś  wsadziłam  muszę  ją rozmnożyć..muszę...
  muszę  ją rozmnożyć..muszę...

jak tam środowe "polowanie" na kwiatki?
   jak tam środowe "polowanie" na kwiatki?  Na szczęście jest ciepło bo moje wszystkie zielone już wystawione są na dworek.
 Na szczęście jest ciepło bo moje wszystkie zielone już wystawione są na dworek. 

i znów Twój balkon będzie najpiękniejszy w okolicy
 i znów Twój balkon będzie najpiękniejszy w okolicy   

. Chętnie przyjmę każdą, której nie mam, a Blue Angel nie mam i chyba nie widziałam nawet, zaraz wyguglam sobie, co to za cudo.
 . Chętnie przyjmę każdą, której nie mam, a Blue Angel nie mam i chyba nie widziałam nawet, zaraz wyguglam sobie, co to za cudo. 

Cieszę się, że rośnie i będziesz ją rozmnażać...bo jest cudna
 Cieszę się, że rośnie i będziesz ją rozmnażać...bo jest cudna   Będziesz ją prowadzić na drzewko?
 Będziesz ją prowadzić na drzewko? 
 Też je lubięemka29 pisze: ale poluję na moje ulubione u Ciebie "ciapate" pelargonie, może gdzieś na nie trafię
 Upolowałam dwie w sklepie i nie mogę się już doczekać jak je posadzę i zaczną kwitnąć
 Upolowałam dwie w sklepie i nie mogę się już doczekać jak je posadzę i zaczną kwitnąć   
  Póki jeszcze wszystko nie posadzone, to dokupuję, ale boję się co to będzie, jak trzeba to będzie jakoś poupychać
 Póki jeszcze wszystko nie posadzone, to dokupuję, ale boję się co to będzie, jak trzeba to będzie jakoś poupychać   
  Brak czasu, zalatanie i jakoś nie ufam pogodzie..raz zimno, raz ciepło..deszczowo..nie mogę się zaadaptować, a co dopiero roślinki. Nie wiem jak u Ciebie aura?
 Brak czasu, zalatanie i jakoś nie ufam pogodzie..raz zimno, raz ciepło..deszczowo..nie mogę się zaadaptować, a co dopiero roślinki. Nie wiem jak u Ciebie aura? Zwłaszcza w kompozycji z pelargoniami
 Zwłaszcza w kompozycji z pelargoniami   

Będziecie na bieżąco
 Będziecie na bieżąco   

,żałuje tylko że ja przy takich giełdach ogrodniczych nie mieszkam , bo bym tam nakupował troszkę, a właśnie szukam Pelargonii variegata:D , życzę sukcesu.
  ,żałuje tylko że ja przy takich giełdach ogrodniczych nie mieszkam , bo bym tam nakupował troszkę, a właśnie szukam Pelargonii variegata:D , życzę sukcesu.

Twój gęściutki lasek roślin zapowiada znów piękny, bardzo kolorowy balkon.
 Twój gęściutki lasek roślin zapowiada znów piękny, bardzo kolorowy balkon.  

Dziękuję.
 Dziękuję.  Pouszczykiwałam, żeby bardziej się rozrastaly i czekam aż miną nocne chłody.
 Pouszczykiwałam, żeby bardziej się rozrastaly i czekam aż miną nocne chłody.
To tak jak u mniejanek45 pisze:u mnie kilka uratowało się ,reszta zmarzła ,jesienią ,

Moje roślinki w dzień na zewnątrz,na noc część chowam..jakoś się boję, jak rok temu zobaczyłam ogrom zniszczeń
 Moje roślinki w dzień na zewnątrz,na noc część chowam..jakoś się boję, jak rok temu zobaczyłam ogrom zniszczeń   

Nie mogę się doczekać jak się rozrosną..będę czekać  na kwiaty jak na swoje
 Nie mogę się doczekać jak się rozrosną..będę czekać  na kwiaty jak na swoje   

mimo chłodu Twoje fuksje mają sporo pąków.
  mimo chłodu Twoje fuksje mają sporo pąków.