Skromny ogród Joli - 2008r.
Joluś ależ masz pamięć...jollla500 pisze:Lisko serniczek niam niam , ale Ty chyba nie będziesz go jadła ?
Nie lubisz sera hi hi
Oczywiście, że nie będę jadła tak jak nie jem ruskich pierogów...
Jestem zaproszona na obiad ale mam przynieść coś do kawy ... no to przyniosę hihihihihi ... niech jedza na zdrowie...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
No rzeczywiście dużo tych ciast, mnie też dziś naszło i popełniłam coś z jabłkami z własnego ogrodu.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- kocica

- Kontakt:
A ja nie mam rodzinki więc mam spokój:-). Jak upiekę raz na miesiąc to i tak za często. Czasami spełniam życzenia M. jak ma ochotę na jakieś ciacho albo córki bo gotowanie i pieczenie nie sprawia mi kłopotu, nawet kiedyś bardzo to lubiłam, a teraz już tylko lubię.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- kocica

- Kontakt:
Ja mam córkę w Gdańsku, została tam i właśnie jest w klasie maturalnej. W Gdańsku mam też kawałek kąta, do którego mogę zawsze wrócić:-). Rodzina M. mieszka zaś w Świnoujściu, też pięknie. Wszyscy daleko i jest cudownie, spokojnie. Widujemy się średnio co 1,5 roku, może co 2 lata....a z córką raz w roku. A mnie kobietę nadmorską ciągnie w dół mapy czyli w góry....z miejsca gdzie się wyniosłam mam bliżej niż z Trójmiasta.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.