noo a teraz martwie sie o pozostałe bo tez powychodziły z ziemi, i zauwazylam ze zaczynaja koncówki lisci zółknąć i wiednac od mrozu a jak na zlosc wczoraj jeszcze spadl snieg
 noo a teraz martwie sie o pozostałe bo tez powychodziły z ziemi, i zauwazylam ze zaczynaja koncówki lisci zółknąć i wiednac od mrozu a jak na zlosc wczoraj jeszcze spadl snieg 

Straszne śmierdziuchy z nich ,ale kwiatki ładne
 Straszne śmierdziuchy z nich ,ale kwiatki ładne  Z trudem udało mi się przesadzić do siebie kępkę bo cebulki miały głęboko. Ciekawe czy i u mnie będą kwitły.
 Z trudem udało mi się przesadzić do siebie kępkę bo cebulki miały głęboko. Ciekawe czy i u mnie będą kwitły.

Na pierwszym i ostatnim zdjęciu to te same kwiaty. One najpierw mają żółte trąbki (jak to zobaczyłam, to się wnerwiałam, że pomylona odmiana, bo miały być czysto białe
  Na pierwszym i ostatnim zdjęciu to te same kwiaty. One najpierw mają żółte trąbki (jak to zobaczyłam, to się wnerwiałam, że pomylona odmiana, bo miały być czysto białe   ) I bieleją w trakcie przekwitania. Odmiana to Mount Hood. Chwalę sobie wszystkie cebule od nich.
  ) I bieleją w trakcie przekwitania. Odmiana to Mount Hood. Chwalę sobie wszystkie cebule od nich.