Ja już dawno nie kupowałam nowych tulipanów, a te co mam maja juz około 5 lat...i jak je kupowałam to nie pomyślałm o spisaniu nazwy

Ale jesienią coś mi się widzi wpadnę w szał zakupowy

, fajne takie, które po przekwitnięciu zdobią jeszcze liśćmi
 , fajne takie, które po przekwitnięciu zdobią jeszcze liśćmi   

Z kąd ja to znamvimen pisze:Wszystkich to nie znam...ale mam rozrysowane plany rabatek i większość nazw powpisywanych. M się ze mnie nabija jak widzi, że stoję z łopatką i plikiem kartek...
Wszystkich nazw nie mam wpisanych, bo wcześniej też nie zwracałam na to uwagi.

Nawet już szukałam na alle... ale nie było, albo za masakryczne pieniądze. na razie zrobię sama a jak spotkam to kupie takie fachowe, najwyżej będę przepisywać...to podobno pomaga zapamiętać
 Nawet już szukałam na alle... ale nie było, albo za masakryczne pieniądze. na razie zrobię sama a jak spotkam to kupie takie fachowe, najwyżej będę przepisywać...to podobno pomaga zapamiętać  

nazwy niektórych roślin nie dają się wymówić...a co dopiero spamietać. Mi nikt nosem nie kręci bo ogród jest mój i basta
 nazwy niektórych roślin nie dają się wymówić...a co dopiero spamietać. Mi nikt nosem nie kręci bo ogród jest mój i basta   dzieci też już z psikusów wyrosły więc znaczniki zostaną na swoim miejscu...chyba
  dzieci też już z psikusów wyrosły więc znaczniki zostaną na swoim miejscu...chyba   

jest w pełnej krasie
  jest w pełnej krasie  wszystkie kwitnie na wyścigi
  wszystkie kwitnie na wyścigi 

.
.