Witam , to znowu ja.
Chciałam się pochwalić marmurkiem i pachypodium!!! kupiłam w Brico w zeszłym tygodniu ))) Poza tym kwitnie passiflora na siatce w ogrodzie i eonium wypuszcza nowe rozety i storczyk gałązkę. I zamioculkas rośnie w końcu:)
Piękne masz rośliny Aniu i widzę, że pomocnik Ci rośnie Eschynantus po prostu boski! Ja mam takie maleństwo i już się rozmarzyłam, że będzie kiedyś taki jak Twój
Właśnie się rozszalały i nie wiem dlaczego. Szczególnie dziwi mnie zamiokulkas. Do tej pory się nie ruszał a teraz proszę jak się rozszalał. Ciekawe czy przeżyje mi eschynantus:))
O pachypodium myślałam już od dawna. Niestety nigdzie nie mogłam go dostać. Jak zobaczyłam w brico musiałam kupić. Poluję jeszcze na łosie rogi. Może znowu rzucą???
A wiecie, że ja nie pisałam długo bo ....... w pracy nie wyświetlają mi się fotografie. Mają jakiś nowy serwer czy co i do 30 października podobno nie było nic widać. Więc stwierdziłam, że nie mogę fotek wkleić bo nie będziecie ich widzieć. Teraz w domu wiem, że to informatyk coś montował. W domu widzę wszystko )))
Będą ale jak pójdę w poniedziałek do pracy:)) Tam mam wszystkie zgrane a w domu nie wszystkie są. Poza tym w domu gonią mnie od komputera a w pracy w pokoju mam dwa na wyłączność hihihiihihi
Więc już mówię, że mam zablokowane fotki z .... fotosika. Informer poblokował wejścia na różne strony. Zaraz zobaczę czy będę mogła wkleić jakieś swoje.
No niestety nie mogę. Zablokowane. Czy macie jakiś inny sposób na wklejanie tutaj zdjęć??