w tym roku tez jeszcze cos dosadzę , bo jak sie ogląda fotki z mojej działki to aż razi w oczy brak krzewów i kwiatów
pozdrawiam
Ale kiedy zakłada się ogród, to musi niestety tak wyglądać w pewnym momencie tworzenia, wiec się nie martw;) Jak jeszcze w tym roku cos posadzisz, to juz w następnym roku nie bezie Cię razić, a jeszcze cebulki zakwitną. U nas w części tylko kwiatowej, leżały resztki po foliaku, kwiatów było niewiele, jedynie narcyzy i rumianki.gulek pisze:na wiosne skupie się głównie na sadzeniu kwiatów i krzewów
w tym roku tez jeszcze cos dosadzę , bo jak się ogląda fotki z mojej działki to aż razi w oczy brak krzewów i kwiatów
pozdrawiam
Danuto, jak miło czytać, ze komuś podoba się u nas, na prawdę, dodaje to pozytywnego "kopa" ;)KDanuta pisze:Twój ogród aż kipi mnogośćią barwnych kwiatów
wszystkie tak pieknie rozrośnięte, zadowolone aż
promienieja radością Smile bardzo mi się u Ciebie podoba
Jolu, nie ma problemu z daliamijol_ka pisze:no kochana.. dałaś tymi daliami po oczach
wpadły mi w oko dwie ;) ta z pierwszego oraz czwartego zdjęcia - gdybyś kiedyś miała zbędny kawalątek karpy to wiesz Wink z chęcią przyjmę
chryzantemki fajniutkie , muszę zadbać o to aby i u mnie zagościły w kolejnym sezonie
W dobrej intencji to zrobiłamKarolcia pisze:Aluś,jest mi bardzo miło że postanowiłaś nie zaśmiecać mojego wątku ciastami![]()
![]()
![]()
Zaraz zrobię z tobą tak
I za to mogę podziękować ;) (przynajmniej nie muszę spluwać przez lewe ramięKarolcia pisze:Bardzo brzydkie masz te kwiatki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postanowiłam napisać coś oryginalnego
![]()
![]()
![]()
No co Ty, z Twoją wagą wszystko w jak najlepszym porządkuKarolcia pisze: Ha,ha ha...
Wiem że nie jest najlepiej z moją wagą ale co tam ,raz się żyje![]()
![]()
Teraz całkiem poważniealana pisze:I za to mogę podziękować ;) (przynajmniej nie muszę spluwać przez lewe ramięKarolcia pisze:Bardzo brzydkie masz te kwiatki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postanowiłam napisać coś oryginalnego
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Aluś,jak to dobrze że żyjesz w nieświadomościalana pisze:No co Ty, z Twoją wagą wszystko w jak najlepszym porządkuKarolcia pisze: Ha,ha ha...
Wiem że nie jest najlepiej z moją wagą ale co tam ,raz się żyje![]()
![]()
Miałam raczej na mysli nasze żołądki, bo po tak słodkiej uczcie byłoby nie najlepiej. Ale w razie czego jest swoja mięta ;)