Gdzieś tam na końcu świata cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anezob69
200p
200p
Od: 8 maja 2014, o 12:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Gdzieś tam na końcu świata cz.2

Post »

Aniu ... ale u Ciebie pięknie, za każdym razem zachwycasz kolorami i pomysłowością.
Stół super, zdolniacha z eMa ... taki mebelek przyda się na imprezki grillowe :lol:
pozdrawiam serdecznie, Bożena

Ogród szczęściem pachnący
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu cudnie sfotografowałaś piękno swojego ogrodu. ;:138 Pojemniki metalowe ładnie wyeksponowane. Czas tulipanów żonkili i floksów szydlastych, masz śliczne. Dobrze, że wysypałaś zrębkami rabatki, chwasty mają niewielkie szanse. ;:215 Dojazd do pracy trudny, ale przyzwyczaisz się. Będziesz spokojna o syna, to będzie Ci łatwiej, no i M gotujący. ;:167
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Aniu coraz piękniej u Ciebie,a roślinek szybko przybywa.Kochana szykuj dołek,bo jutro planuję wysłać Giganteusa :D
Ta piwonia z pąkami to drzewiasta? Wczoraj posiałam nasionka od Ciebie ;:108
Mam nadzieję,że po powrocie do pracy o nas nie zapomnisz ;:168
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Aniu, jak tam w pracy? Pochwal się.
Ale Kubuś ma dużą trampolinę. Lubi się na niej wygłupiać?
Bardzo wiosennie i kolorowo u Ciebie. Tylko pozazdrościć. Ema masz zdolniachę. Taki stół wyczarować. Fiu fiu.
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Kochane ;:196
Siedzę w pracy. Dobrze, ze internet nie jest zablokowany to jest szansa na to, ze przynajmniej od czasu do czasu poodpowiada. Fotki wstawię-ale pewnie w weekend. Praca-ok, ale dojazdy-koszmarne. Żeby dotrzeć na 8.00 wstaję o 4:30, a i to nie zawsze zdążam ;:145 W domu jestem o 18.30 ;:145 Więc możecie sobie wyobrazić...

Aniu-piwonie od \ciebie wyglądają bardzo dorodnie. Ślicznie \ci dziękuję ;:196 Zresztą wszystkie piwonie sadzone jesienią zaszalały. Od Ciebie i od mamy -wszystkie mimo swego świeżego posadzenia będą kwitły. Co do roślinki na zdjęciu to nie kokorycz tylko serduszka. Bodajże wspaniała w odróżnieniu od tej dużej...jak jej tam..hm..

Bożenko-Dziękuję pięknie za pochwały. Mam nadzieję jednak że ogródek nie ucierpi na moim powrocie do pracy. Na razie jest piękny, wiosenny, pachnący :) Muszę nowe fotki porobić.

....

Soniu Wybacz, że nie ma mnie jeszcze na Twoim wątku. Po prostu cierpię na koszmarny brak czasu. Niemniej zerkam na Twoje piękne, wypielęgnowane rabaty w drodze do pracy w telefonie :) Dziękuję za takie miłe słowa. Jesteś Kochana ;:196

Aniu Wielki ;:196 dla Ciebie. Ty już wiesz za co :) Piotrek przekazał mi, że jakiś tatarak do mnie przyszedł ;:306 Aniou postaram się być na bieżąco, ale nie wiem jak to będzie. Na razie czuję ogromne zmęczenie. Muszę się przestawić totalnie...,dobrze, ze za pasem majówka :)

Madziu-Ja zapomnieć na pewno o Was nie zapomnę. Wątek na pewno będę prowadzić bo to mnie mobilizuje do robienia zdjęć, które zimą z uwielbieniem przeglądam :) Co do wpisów...na pewno będą rzadsze, ale się postaram zaglądać do Was. Trampolina to najlepszy prezent dla Kuby. Nie schodzi z niej prawie wcale. Uściski zostawiam ;:168

...i powoli szykuję się do powrotu do domu. W ogrodzie złapię energię :)
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Aniu,dopiero nic nie było ,a tu taki ogród powstał i już kolorowy ,pachnący i cudny ,jak to dobrze,że nasze marzenia się spełniają ,teraz będzie troszkę trudniej z tą pracą ,tyle godzin poza domem ,ale co to znaczy młodość ,wszystkiemu poradzi ,pozdrawiam i buziaczki posyłam ;:196
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu zaczęłaś pracę? i jak Ty pociągniesz z tymi dojazdami. A czym pociągiem dojeżdżasz?.
Piękna wiosna u Ciebie aż miło popatrzeć.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu cieszę się,że tatarak dojechał bezpiecznie i szybko ;:333 Mam nadzieję,że będziesz go pstrykała dla mnie,a ja będę podziwiać ;:108
Podziwiam Cię za to,że tak rano wstajesz i późno wracasz,jeśli weekendy masz wolne to dasz radę ;:168
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Martuś-Tyle miłych słów-dziękuję ;:196 Z tymi dojazdami mam bardzo ciężko, ale liczę na to że uda mi się w przyszłości przenieść trochę bliżej, do innej lokalizacji. W każdym razie myślę, że ogród nie ucierpi. Tak go lubię, ze nie wyobrażam sobie życia bez niego. Praca w nim to czysta przyjemność, więc wolne weekendy zamierzam poświęcać na tę przyjemność :uszy

Dorotko
-Nie wiem jak pociągnę. Wracam nieprzytomna, a tu jeszcze trzeba się Kubą zająć, coś ogarnąć w domu ;:145 Mam kolezankę w pracy, która dojeżdża samochodem z Marek-ze Strugi. Chyba będę się z nią zabierać-będzie szybciej. Problemem jest tylko zgranie autobusów, które nie zatrzymują się na właściwym przystanku :evil: Na razie kombinuję i dostrajam to wszystko żeby było lepiej. Na razie jeżdżę autobusami. Kolej jest przecież rozbebeszona :(

Aniu-Dzięki za wsparcie ;:196 . Trzeba mi go teraz bardzo oj tak :) Miskant pięknie posadzony nieco mi się przemroził. Przedwczoraj mieliśmy -2 i biedaczyna wyglądał dzisiaj słabo. Kłoski jednak w dolnej części wyglądają ok, wiec liczę na to że się wykaraska. To chyba jednak nie jest słaba bestia :) Jeszcze raz bardzo Ci za niego dziękuję-taka piękna karpa ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłej nocki ;:196
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

Ale pięknie się zrobiło ! Ta tawuła ile ma lat ? Śliczna jest :shock: i te rabaty to ściólka z trocin ? To uważaj na nornice ....
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu piękne zdjęcia ;:333 Roślinki idą w górę i radzą sobie ;:108
Tulipanów masz sporo,a żółte z czerwonym obrzeżem ;:167
Ciekawe,gdzie będzie rósł Gigant? :uszy

Miłej niedzieli ;:3
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Tulipany teraz bardzo zdobią Twój ogród, ;:31 serduszka śliczna, a zielone liście na zrębkach pięknie się prezentują. Kwiaty dla duszy, a porzeczki będą dla ciała. ;:215
Awatar użytkownika
jode22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 14:07

Post »

Nie zauważyłam, że masz nowy wątek i nie mogłam cię znaleźć, ale już jestem :wit . Pięknie kolorowo u ciebie ;:215 . A co do myszowatych, to może nie masz nornic tylko myszy polne. Korytarze też robią, ale przynajmniej cebul nie jedzą ;:131 . U siebie walczę z nimi od lat. Ostatnio zaczęłam wsypywać im w dziury trutkę i mam wrażenie, że ich populacja się zmniejszyła ;:65 .
Pozdrowienia, Jola, Utile dulci miscere Spis aktualnych wątków
Ogród przydomowy Joli
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aneczko, :wit śliczności ! Piękna , kolorowa wiosna . Czy ten śnieżnobiały krzew, to tawuła szara? Muszę koniecznie sprawić go sobie. ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Aniu ślicznie u Ciebie i zdjęcia przepiękne ;:167 .. ładnie obsypane wszystko zrębkami .. ja też tak robię u siebie :)

Aniu napisz mi jak roślinki z nasionek ? co masz fajnego ..

:wit
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”