Mój ogród - moja pasja.
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
No nie, z tymi peoniami to przesadziłaś, są przepiękne!!!! Zamierzam kupić sobie kilka odmian, takich oryginalniejszych, ale to w przyszłym roku. Czy to normalne, że niektóre odmiany kosztują 70 zł i to u producenta? Widziałam takie w tym roku. 70 zł to była cena hurtowa, a były też droższe obok
.

Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halina Kwak, dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie. Muszę tylko się pozbierać i powklejać nowe fotki
zanna, ta p. bylinowa na zdjęciu przed 'Władysławą', to p. 'Karl Rosenfied'.
Bardzo ładna peonia, kolor autentyczny. Mam także jeszcze jednego 'Karla', rosnącego w pełnym słońcu przez cały dzień i stwierdzam, że różnią się, że bardzo dużo zależy od stanowiska. Postaram się dzisiaj wieczorkiem wkleić zdjęcia dla porównania.
Jeżeli mówić o cenach p. drzewiasrych, to rzeczywiście w tym roku wszystkie, które spotkałam w sprzedaży, były po 45 - 48 zł.
tija, dzięki za odwiedziny i pochwały, zawsze to dodaje chęci do zrobienia jeszcze więcej i jeszcze lepiej
Pozdrawiam serdecznie

zanna, ta p. bylinowa na zdjęciu przed 'Władysławą', to p. 'Karl Rosenfied'.
Bardzo ładna peonia, kolor autentyczny. Mam także jeszcze jednego 'Karla', rosnącego w pełnym słońcu przez cały dzień i stwierdzam, że różnią się, że bardzo dużo zależy od stanowiska. Postaram się dzisiaj wieczorkiem wkleić zdjęcia dla porównania.
Jeżeli mówić o cenach p. drzewiasrych, to rzeczywiście w tym roku wszystkie, które spotkałam w sprzedaży, były po 45 - 48 zł.
tija, dzięki za odwiedziny i pochwały, zawsze to dodaje chęci do zrobienia jeszcze więcej i jeszcze lepiej

Pozdrawiam serdecznie

peonia 'Karl Rosenfield' (ogród w W-wie, słońce w godzinach popołudniowych):

peonia 'Karl Rosenfield' (ogród wiejski, pełne słońce przez cały dzień, podlewanie b. rzadkie):

Pokażę jeszcze kilka moich tegorocznych magnolii:
magnolia gwiaździsta

magnolia 'George Henry Kern'

magnolia soulangeana

magnolia 'Nigra'

magnolia 'Betty'

peonia 'Karl Rosenfield' (ogród wiejski, pełne słońce przez cały dzień, podlewanie b. rzadkie):

Pokażę jeszcze kilka moich tegorocznych magnolii:
magnolia gwiaździsta

magnolia 'George Henry Kern'

magnolia soulangeana

magnolia 'Nigra'

magnolia 'Betty'