Ann pięknie kwitnie, tulipanów też masz zatrzęsienie. Hosty takie duże. Moje dopiero wystawiły kły.
Zakątek na Debowym
-
Pashmina2006
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątek na Debowym
Już mnie wystraszyłaś tymi irysami
. Moje wysokie też jeszcze rosną. Ale żadnego zgrubienia na dole nie mają. Spodziewam się, że mogą nie zakwitnąć. Te które miałam, były znowu przesadzane a reszta dopiero dojechała od Ani Sweety.
Ann pięknie kwitnie, tulipanów też masz zatrzęsienie. Hosty takie duże. Moje dopiero wystawiły kły.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj, niedawno wróciłam do domciu.Jak to po pracy, zakupy, coś tam,jeszcze
kolacja, dzieci.
Córka maturę zdaje...myśli cały czas się o tym .Hm taki to los rodzica. A jutro matematyka
Rano odpowiem kochani...
Tiarella

hosta mieke

Falista stara ale zawsze ładna twardzielka

I trochę kolorków

Tylko nie patrzcie na mój mlecz, znowu będę musiała ganiać z nożykiem i wycinać go

i bukiecik dla was

kolacja, dzieci.
Córka maturę zdaje...myśli cały czas się o tym .Hm taki to los rodzica. A jutro matematyka
Rano odpowiem kochani...
Tiarella

hosta mieke

Falista stara ale zawsze ładna twardzielka

I trochę kolorków

Tylko nie patrzcie na mój mlecz, znowu będę musiała ganiać z nożykiem i wycinać go

i bukiecik dla was

-
Pashmina2006

Matematyka to sama przyjemność
. Uwielbiam, zawsze była dla mnie przyjemnym przerywnikiem w nauce innych przedmiotów. Zwłaszcza na studiach. Coś fantastycznego. I właśnie gdy tak mówię, ludzie patrzą na mnie
.
Trzymam kciukasy za córę. Da radę.
Falista wygląda jak młodziak. Rozrośnięta, to prawda ale taka świeża i ładniutka.
Kolorki super a magnolia to już w ogóle powala.
Trzymam kciukasy za córę. Da radę.
Falista wygląda jak młodziak. Rozrośnięta, to prawda ale taka świeża i ładniutka.
Kolorki super a magnolia to już w ogóle powala.
- anabuko1

Znowu dziś przeżywanie, córcia maturkę z matematyki pisze
Mam nadzieję,że wszystko dobrze pójdzie
iwek-Iwonko ; Dorotko350; Beaby - Beatko; katharos-Kasiu; Filemon24 Witajcie i dziękuję wam za miłe słowa
Tulipanki są dla mnie piękne wszystkie
A ogród może ich dużo pomieścić.Także już planuje nowe miejsca do nowych nasadzeń na jesień
Hosty tylko od strony wschodniej, tam gdzie mają więcej słońca są bardziej rozwinięte i to nie wszystkie. Reszta mniej rozwinięta albo też w kiełkach jeszcze.
U mnie jak na razie ślimaków na nich nie było.
Pashmina2006-Madziu Iryski wysokie mają jeszcze trochę czasu,a małe kwitną.U mnie nie ma ich dużo, bo dopiero w ubiegłym roku kilka dostałam i mam
Tulipanków się uzbierało.A stwierdziłam,że jeszcze da się je gdzieś upchnąć sporo to jesieni przybędą nowe
Moje hosty też są w różnych fazach.Te największe, to już cieszą. Zwłaszcza WAR Paint.Teraz jest cudna
Dla mnie Matematyka nie była samą przyjemnością.Ja jestem raczej humanistą i artystyczną duszą.I córcia też tak mam.A z racji częstych chorób na jesieni , szpitali.Narobiło jej się trochę słabiej z matematyka w tym roku.Dlatego bardzo się boję jak jej pójdzie

Hortensja dębolistna fajnie się rozwija

Piwonia drzewiasta, ma pączek, pierwszy raz zakwitnie, jeszcze mała a już paczek ma.
Bardzo jestem ciekawa jak będzie

Mam nadzieję,że wszystko dobrze pójdzie
iwek-Iwonko ; Dorotko350; Beaby - Beatko; katharos-Kasiu; Filemon24 Witajcie i dziękuję wam za miłe słowa
Tulipanki są dla mnie piękne wszystkie
Hosty tylko od strony wschodniej, tam gdzie mają więcej słońca są bardziej rozwinięte i to nie wszystkie. Reszta mniej rozwinięta albo też w kiełkach jeszcze.
U mnie jak na razie ślimaków na nich nie było.
Pashmina2006-Madziu Iryski wysokie mają jeszcze trochę czasu,a małe kwitną.U mnie nie ma ich dużo, bo dopiero w ubiegłym roku kilka dostałam i mam
Tulipanków się uzbierało.A stwierdziłam,że jeszcze da się je gdzieś upchnąć sporo to jesieni przybędą nowe
Moje hosty też są w różnych fazach.Te największe, to już cieszą. Zwłaszcza WAR Paint.Teraz jest cudna
Dla mnie Matematyka nie była samą przyjemnością.Ja jestem raczej humanistą i artystyczną duszą.I córcia też tak mam.A z racji częstych chorób na jesieni , szpitali.Narobiło jej się trochę słabiej z matematyka w tym roku.Dlatego bardzo się boję jak jej pójdzie

Hortensja dębolistna fajnie się rozwija

Piwonia drzewiasta, ma pączek, pierwszy raz zakwitnie, jeszcze mała a już paczek ma.

-
slanka-flora
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ANNO,jak zwykle ładne fotki
Hosta MIEKE bardzo ładna ...
Córka da radę,zobaczysz
Hosta MIEKE bardzo ładna ...
Córka da radę,zobaczysz
-
Pashmina2006

Będzie dobrze. Oni muszą tą maturę skonstruować tak, żeby słabszy uczeń też dał sobie z nią radę. Przynajmniej w tych 30 procentach. Ja pamiętam, że swoją maturę podstawową rozwiązałam w 10-15 minut. A potem siedziałam i 10 razy sprawdzałam. Wtedy na szczęście matematyka nie była obowiązkowa. Bo nie wiem, co bym dobrała jako dodatkowy przedmiot gdyby było inaczej. Wiem, że Twoja córcia chorowała. Ale jeśli choć troszkę rozumie co i jak. To da sobie radę. Oni wiedzą że wiele osób jest "nogą z matmy". Wiem, że przeżywanie zawsze będzie. W końcu Twoje dziecko zdaje tak ważny egzamin.
Zda na pewno, najwyżej troszkę słabiej niż gdyby nie miała tylu braków.
Aniu, co to jest na pierwszym zdjęciu?
Zda na pewno, najwyżej troszkę słabiej niż gdyby nie miała tylu braków.
Aniu, co to jest na pierwszym zdjęciu?
-
Filemon24
- 1000p

- Od: 1 sie 2014, o 14:59
Byłam ostatnim rocznikiem który nie musiał pisać matury z matmy ( tutaj podziękowania dla mamusi że mnie w odpowiednim czasie urodziła
)
Oj ja matematyki nie lubię jestem roztrzepana i nie mogłam się jakoś na niej skupić tak mam jak mnie coś nie interesuje. Nawet jak coś umiałam to rozwiązałam za szybko i narobiłam błędów. Pamiętam w trzeciej klasie lo już nawet zeszyt nie prowadziłam tak mnie matma nie interesowała.
Ogólnie uważam, że matura jest dosyć prosta ( oprócz matmy) Nie trzeba się uczyć żeby zdać.
Madziu a ty jaki jesteś rocznik?
Oj ja matematyki nie lubię jestem roztrzepana i nie mogłam się jakoś na niej skupić tak mam jak mnie coś nie interesuje. Nawet jak coś umiałam to rozwiązałam za szybko i narobiłam błędów. Pamiętam w trzeciej klasie lo już nawet zeszyt nie prowadziłam tak mnie matma nie interesowała.
Ogólnie uważam, że matura jest dosyć prosta ( oprócz matmy) Nie trzeba się uczyć żeby zdać.
Madziu a ty jaki jesteś rocznik?
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu trzymam kciuki za córkę ,matematyka nie,polski tak
Piwonia drzewiasta
ciekawy jaki będzie miała kolorek?
Piwonia drzewiasta
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Aniu choć myślami jesteś gdzie indziej to i tak zawsze pamiętasz o ogrodzie i o nas...będzie dobrze,córa maturę zda i za jakiś czas będziecie się śmiać i ze zdenerwowania i z matematyki
Tulipany te biało czerwone albo masz inne niz ja albo nie wiem.... moje jeszcze nie kwitną
Funkia mieke bardzo oryginalna, nie pamiętam żebym taką wcześniej widziała
Niech się ładnie rozrasta 
Tulipany te biało czerwone albo masz inne niz ja albo nie wiem.... moje jeszcze nie kwitną
Funkia mieke bardzo oryginalna, nie pamiętam żebym taką wcześniej widziała
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Aniu trzymam kciuki za maturę córy.
Twoje hosty... ach... jestem nimi oczarowana.
Twoje hosty... ach... jestem nimi oczarowana.
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu, kciukasy zaciskam za córcię, wiem jaki to stres dla rodzica. 
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Dołączam i moje kciukasy maturalne. 
No,to już chyba po bo mi mama pokazywała.
I ogólnie...
W połowie wiem,o co w każdym zadaniu chodzi
Ale jak nie to powodzenia
I ogólnie...
W połowie wiem,o co w każdym zadaniu chodzi
Ale jak nie to powodzenia
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Aniu tulipany liliokształtne śliczne,
hosty teraz najładniejsze, mają świeże listki. Maturę z matematyki też zdawałam. Z pewnością córcia sobie poradziła, mamy bardziej przeżywają niż zdający. 
- anabuko1

Kochani Dziękuję za wszelkie wsparcie , modlitwę, wszelkie myśli wspierające i kciuki .Pomaga!!!
Moja córcia potem sprawdzała na necie, to mówi,że zdała mniej więcej na ponad 40 %.To dobrze!!Dziś angielski
Piwoni drzewiastej też jestem bardzo ciekawa.Kupiłam ją w ubiegłym roku w lecie małą sadzoneczkę NN , za tylko 15 zł.Grzech było nie brać,prawda?
Dlatego jestem bardzo ciekawa jaka mi się trafiła niespodzianka
Ann jeszcze kwitnie i przekwita

Iryski niskie

Mata hari
Tulipan Doll's Minuet

brunnera jack frost

Moja córcia potem sprawdzała na necie, to mówi,że zdała mniej więcej na ponad 40 %.To dobrze!!Dziś angielski
Piwoni drzewiastej też jestem bardzo ciekawa.Kupiłam ją w ubiegłym roku w lecie małą sadzoneczkę NN , za tylko 15 zł.Grzech było nie brać,prawda?
Dlatego jestem bardzo ciekawa jaka mi się trafiła niespodzianka
Ann jeszcze kwitnie i przekwita

Iryski niskie

Mata hari
Tulipan Doll's Minuet

brunnera jack frost