Piękne zakupy.

Najbardziej spodobała mi się biała pelargonia z delikatnym różowym rumieńcem na ostatniej fotce.
Kwitnąca Fuksja, ta "wygrzebana" też niezwykle udana.

Weekend u mnie pracowity, przybyło też parę roślin.
Pięknej
 niedzieli życzę.
  niedzieli życzę.   

niedzieli życzę.
  niedzieli życzę.   

śliczne kolorki mają. No i fuksja równie cudna.
 śliczne kolorki mają. No i fuksja równie cudna.
 ale w castoramie jedną ładą dorwałam z serii shadow dancer lea
 ale w castoramie jedną ładą dorwałam z serii shadow dancer lea 
 *cz.3*,  Początki hoyozy i inne roślinki  Madzia

Pogoda wciąż mnie nie przekonuje..dziś lub jutro powolutku sobie zacznę.Poza tym będę jeszcze zamawiać fuksje i polować na giełdzie..
 Pogoda wciąż mnie nie przekonuje..dziś lub jutro powolutku sobie zacznę.Poza tym będę jeszcze zamawiać fuksje i polować na giełdzie..

Tylko w Leroy kupiłam, razem z innymi drobno kwiatowymi.Moja ma jeszcze nie rozwinięte pąki.Twoja jest śliczna.
 Tylko w Leroy kupiłam, razem z innymi drobno kwiatowymi.Moja ma jeszcze nie rozwinięte pąki.Twoja jest śliczna.

. Muszę i ja się wybrać tam w któryś sobotni poranek. W piątek byłam na giełdzie, kupiłam parę sadzonek, jedną piękną angielską pelargonię, ale fuksji nie było.
 . Muszę i ja się wybrać tam w któryś sobotni poranek. W piątek byłam na giełdzie, kupiłam parę sadzonek, jedną piękną angielską pelargonię, ale fuksji nie było.
 szalejesz z zakupami kobietko,będzie co oglądać u Ciebie
  szalejesz z zakupami kobietko,będzie co oglądać u Ciebie  podobną fuksję z ostatniej fotki kupiłam ostatnio,
 podobną fuksję z ostatniej fotki kupiłam ostatnio, 

Jaka pięknośćAlenka pisze:

, ale spokojnie mam inne kandydatki na Twoje ulubienice
 , ale spokojnie mam inne kandydatki na Twoje ulubienice  
 Będę miała wkrótce fuksję Blue Angel do oddania..chcesz się zaopiekować?
 Będę miała wkrótce fuksję Blue Angel do oddania..chcesz się zaopiekować?   Ani  mam  nie kusić, więc pada na Ciebie
 Ani  mam  nie kusić, więc pada na Ciebie   No i jeszcze mogę Ci coś dorzucić
 No i jeszcze mogę Ci coś dorzucić  

Bo wiesz Madziu, łatwiej nie ulec pokusie jak się nie widzi na żywo ale jak się idzie na ryneczek, do ogrodniczego to trudno jest nie kupic ładnej fuksji jakiej się jeszcze nie ma.
 Bo wiesz Madziu, łatwiej nie ulec pokusie jak się nie widzi na żywo ale jak się idzie na ryneczek, do ogrodniczego to trudno jest nie kupic ładnej fuksji jakiej się jeszcze nie ma.  

Ooo takmaadro pisze:Madziu, każda następna jeszcze ładniejsza
U mnie tylko Thalia była w sprzedaży, ale wkrótce zacznie się fuksjowy zawrót głowy.
 Nie mogę się doczekać
 Nie mogę się doczekać