Ogród Marty cz. VII
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty cz. VII
Martuś spokojnie nie wpadaj w panikę
Arcydzięgla też dostaniesz takiego rocznego. Mnie coś spałaszowało rok tego w ciągu nocy, że nawet listek nie został. Pewnie jakiś zwirz się leczył
Oczywiście po szaleństwie na spokojnie umówimy się
Prześpij się i odpocznij a rano z nowymi siłami dorób jeszcze setkę. Ściskam i całuję życząc spokojnej nocy 
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Martuniu Kochana, na żadne krzewy mnie nie namówisz.
Ale dzięki, będę podziwiała u Ciebie. 
- Biedronka641

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witaj pracusiu.
Jak idą przygotowania? Już ku końcowi?Brakuje Ci jeszcze białego epimedia Może się znajdzie.
Mam jeszcze jedno ,ale nazwy nie pamiętam z zeszłego roku.
A te żółte spadające kwiatuszki to jagodowiec wielkokwiatowy. A disporum flavum żyje, bo u mnie już zakwitło.
Jak idą przygotowania? Już ku końcowi?Brakuje Ci jeszcze białego epimedia Może się znajdzie.
A te żółte spadające kwiatuszki to jagodowiec wielkokwiatowy. A disporum flavum żyje, bo u mnie już zakwitło.
- beacia0088

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marto u ciebie jest tak pięknie ,że nikt nie zwraca uwagi na niedoskonałości bo ich nie widać i nie ma.Ja jestem pod wrażeniem twojego zapału i zaangażowania
Tak dużo już roślin u ciebie kwitnie,zaczyna kwitnąć,po prostu masz cudnie i kolorowo no i pachnąco.Masz tak dużą ilość pięknych roślin,że jak jedno przekwitnie to drugie zacznie i tak do zimy,mega fajnie i ciągle kolorowy zawrót głowy:)
Miłej pracy kochana
Tak dużo już roślin u ciebie kwitnie,zaczyna kwitnąć,po prostu masz cudnie i kolorowo no i pachnąco.Masz tak dużą ilość pięknych roślin,że jak jedno przekwitnie to drugie zacznie i tak do zimy,mega fajnie i ciągle kolorowy zawrót głowy:)
Miłej pracy kochana
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Martuś miło się ogląda Twoje piękne roślinki
Pozdrawiam serdecznie 
Pozdrawiam Alicja
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witaj Martuś ale masz cudne różowe pełne epimedium.
Piękne widoczki teraz to z ogrodu nie chce się wracać....
Piękne widoczki teraz to z ogrodu nie chce się wracać....
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Martusiu, jestem, wróciłam, jak mi jest dobrze, na reszcie jestem i mogę spacerować po Waszych cudnych ogrodach 
- Eliza52

- Od: 7 wrz 2014, o 11:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie jest u Ciebie, przestrzeń i różnorodność roślin
iglaki 
Pozdrawiam Ela
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Marysiu,nie wiem co za wyżeraki są w tym ogrodzie ,ale mnie uspokoiłaś ,bo bardzo pyszna jest nalewka dzięgielówka ,ale potrzebny jest arcydzięgiel i nie mogę sie go dorobić ,wystawa już za mną ,ale musiałam odpocząć i jeszcze tyle imienin i różnych spraw ,że nie mogę tutaj dotrzeć,pięknych snów
Tereniu,myślałam,ze chcesz jakieś krzewy ,bo może masz mało
a tu klapa nie chcesz już nic ,więc zapraszam do mnie na spacerki,pozdrawiam
Alu,super by było jakby się znalazł biały ,bo jakoś nie widzę w żadnej ofercie ,może źle szukam ,więc jagodowiec kwitnie ,ale tego disporum flavum nie widzę ,może razem zasadziłam ,ale jakoś nie mogę go odróżnić,więc nie wiem ,może jeszcze poczekam
Beatko,niedoskonałości jest dużo ,ale sie tym bardzo nie przejmuję robię co mogę i tak musi zostać,największy zapał mam w głowie,ale z wykonaniem już tak nie wychodzi ,bo cięgle brakuje na wszystko czasu ,ja nie nadążam za własnymi myślami i nikt w domu za mną nie nadąża ,ale to nic ,co się da zrobić to zrobię i zawsze jest do przodu,pozdrawiam
Alu,31 dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa
Kasiu,mnie też przykro wychodzić z ogrodu,uwielbiam się nim bawić ,a teraz miałam taką inną pracę z sadzonkami i nie bardzo mogłam się nim bawić,ale wrócę do tego i będę go pielęgnować,to epimedium takie inne ,tak sie nimi cieszę ,to rośliny bardzo dekoracyjne ,wydawało by się takie delikatne i kruche ,ale dają sobie doskonale radę i pięknie wyglądają,pozdrowienia
Iwonko,witaj cieszę sie ,że jesteś ,wypoczęta i naładowana energią ,tylko ostrożnie zabieraj się za pracę w ogrodzie,lepiej czegoś nie zrobić ,żeby sobie nie zaszkodzić,pozdrawiam
Eluniu,dziękuję za miłe słowa i zapraszam znowu
Tereniu,myślałam,ze chcesz jakieś krzewy ,bo może masz mało
Alu,super by było jakby się znalazł biały ,bo jakoś nie widzę w żadnej ofercie ,może źle szukam ,więc jagodowiec kwitnie ,ale tego disporum flavum nie widzę ,może razem zasadziłam ,ale jakoś nie mogę go odróżnić,więc nie wiem ,może jeszcze poczekam
Beatko,niedoskonałości jest dużo ,ale sie tym bardzo nie przejmuję robię co mogę i tak musi zostać,największy zapał mam w głowie,ale z wykonaniem już tak nie wychodzi ,bo cięgle brakuje na wszystko czasu ,ja nie nadążam za własnymi myślami i nikt w domu za mną nie nadąża ,ale to nic ,co się da zrobić to zrobię i zawsze jest do przodu,pozdrawiam
Alu,31 dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa
Kasiu,mnie też przykro wychodzić z ogrodu,uwielbiam się nim bawić ,a teraz miałam taką inną pracę z sadzonkami i nie bardzo mogłam się nim bawić,ale wrócę do tego i będę go pielęgnować,to epimedium takie inne ,tak sie nimi cieszę ,to rośliny bardzo dekoracyjne ,wydawało by się takie delikatne i kruche ,ale dają sobie doskonale radę i pięknie wyglądają,pozdrowienia
Iwonko,witaj cieszę sie ,że jesteś ,wypoczęta i naładowana energią ,tylko ostrożnie zabieraj się za pracę w ogrodzie,lepiej czegoś nie zrobić ,żeby sobie nie zaszkodzić,pozdrawiam
Eluniu,dziękuję za miłe słowa i zapraszam znowu
-
koziorozec

- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Witaj Martuniu
Obejrzałam dokładnie ten wątek i pobierznie te starsze...masz śliczny i zadbany ogród
Najbardziej spodobały mi się aniołki, które czuwają nad spacerującymi
Jeśli pozwolisz to będę zaglądać
No i odkryłam zagadke z mojego wątku
Obejrzałam dokładnie ten wątek i pobierznie te starsze...masz śliczny i zadbany ogród
Najbardziej spodobały mi się aniołki, które czuwają nad spacerującymi
Jeśli pozwolisz to będę zaglądać
No i odkryłam zagadke z mojego wątku
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Martuniu ależ wiosennie już w Twoim ogrodzie.
Jak dużo kwitnących drzew i krzewów, jesteś zapracowana, a masz tak wszystko ogarnięte, podziwiam.
Ciekawa odmiana różanecznika wcześnie kwitnącego, o białych drobnych kwiatach, a moje pełniki nawet małych pąków jeszcze nie mają .
Miłego dnia.
Jak dużo kwitnących drzew i krzewów, jesteś zapracowana, a masz tak wszystko ogarnięte, podziwiam.
Ciekawa odmiana różanecznika wcześnie kwitnącego, o białych drobnych kwiatach, a moje pełniki nawet małych pąków jeszcze nie mają .
Miłego dnia.
-
koziorozec

Kasiu,witaj w moim ogrodzie miło,ze jesteś i podoba się u mnie,więc zapraszam na dalsze spacerki bardzo serdecznie,a co to za zagadka którą odkryłaś?,pozdrawiam
Tereniu,może nie wszystko jest ogarnięte ,może teraz nadrobię ,bo z najcięższej mojej pracy się wyzwoliłam,ale co nie zrobię to trudno,ten różanecznik kwitnie pełną parą ,a właściwie dwa bo rosną koło siebie,pozdrawiam i dobrej nocki
Tereniu,może nie wszystko jest ogarnięte ,może teraz nadrobię ,bo z najcięższej mojej pracy się wyzwoliłam,ale co nie zrobię to trudno,ten różanecznik kwitnie pełną parą ,a właściwie dwa bo rosną koło siebie,pozdrawiam i dobrej nocki
-
koziorozec

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu śliczne te białe żonkile, bieluteńkie
u mnie już tylko te pełne grube żółte kwitną i bardzo się rozmnożyły. Na piwonii od Ciebie są pączki będzie kwitła
Coś się chmurzy, a ja dzisiaj mam dzień w ogrodzie, nigdzie nie muszę jechać
Serdeczności i buziaki