Rzeczywiście miodunka! Jakoś nie poznałam przez te ciapki

prześliczna
  prześliczna   

butzii też śliczna
 butzii też śliczna   

Ale masz piękności
  Ale masz piękności   

. Ona jest bardziej kompaktowa od tych innych - mówiąc krótko - nie rozkłada się na boki. Nazywa się Pulmonaria 'Samurai' .
 . Ona jest bardziej kompaktowa od tych innych - mówiąc krótko - nie rozkłada się na boki. Nazywa się Pulmonaria 'Samurai' . . Ostatnio widziałam taką 1m, a kwitła 'po całości'
 . Ostatnio widziałam taką 1m, a kwitła 'po całości'  .
 .

. Tak to już jest
 . Tak to już jest  .
 .

. Szczerze mówiąc, troszkę się 'opuściłaś' w tych opisach
 . Szczerze mówiąc, troszkę się 'opuściłaś' w tych opisach  .
 . 

)
 )

w głowie mi się kręci... To gdzie ty mieszkasz , przecież magnolia pomiędzy drzewami nue powinna marznąć !
  w głowie mi się kręci... To gdzie ty mieszkasz , przecież magnolia pomiędzy drzewami nue powinna marznąć !
 .
 .

!
 !
 niesamowity ma kształt!!i pięknie się rozwinął u Ciebie
  niesamowity ma kształt!!i pięknie się rozwinął u Ciebie  Teraz niech idą młode coby za rok było ich więcej
 Teraz niech idą młode coby za rok było ich więcej   

Cudowna jest ta tillandsia! cudowna...
 Cudowna jest ta tillandsia! cudowna...   

się raduje na takie widoki. Ale nos mnie przyciągnął....na pokaz pierwszego różanego pąka
  się raduje na takie widoki. Ale nos mnie przyciągnął....na pokaz pierwszego różanego pąka   
  A jak reszta towarzystwa różanego? U mnie każdego dnia znajduję nowe pączki. Dzisiaj wreszcie dojrzałam na LO
  A jak reszta towarzystwa różanego? U mnie każdego dnia znajduję nowe pączki. Dzisiaj wreszcie dojrzałam na LO   Coś się ociągała, bo w zeszłym roku miała pąki jako pierwsza, nawet Tereskę wyprzedziła
  Coś się ociągała, bo w zeszłym roku miała pąki jako pierwsza, nawet Tereskę wyprzedziła  

. Ale faktycznie, czasami cisza aż aw uszach dzwoni, no i jest mnóstwo zieleni i ptaki rano dają koncerty, nie mówiąc o żabich z mojego oczka
 . Ale faktycznie, czasami cisza aż aw uszach dzwoni, no i jest mnóstwo zieleni i ptaki rano dają koncerty, nie mówiąc o żabich z mojego oczka  . Średnio o 4.00 rano
 . Średnio o 4.00 rano  .
 .

.
 . 

.
 .

.
 .  
   , a rano w okno weszła mi gałązka Frülingsduft, oczywiście z pąkami
 , a rano w okno weszła mi gałązka Frülingsduft, oczywiście z pąkami  . Na nowe róże pewnie muszę ze 2 lata poczekać, co?
 . Na nowe róże pewnie muszę ze 2 lata poczekać, co?  .
 .

. Ten kot towarzyszy mi jak pies. Chodzi za mną, gada i w ogóle jest mój
 . Ten kot towarzyszy mi jak pies. Chodzi za mną, gada i w ogóle jest mój  .
 .

to dlaczego go jeszcze nie mam????
  to dlaczego go jeszcze nie mam????  Oto jest pytanie...
 Oto jest pytanie...  Odpowiedź ;  no bo nie mam wszystkiego   co mi się podoba...
 Odpowiedź ;  no bo nie mam wszystkiego   co mi się podoba...  Jakie to proste!!!
 Jakie to proste!!!  

, bo teraz trzeba wszystko odtworzyć
, bo teraz trzeba wszystko odtworzyć  . Grupa Atragene, to powojniki kwitnące wiosną, ale jesienią też potrafią zaskoczyć kwiatami. A najważniejsze, że nic się przy nich nie robi, no może poza nawożeniem
 . Grupa Atragene, to powojniki kwitnące wiosną, ale jesienią też potrafią zaskoczyć kwiatami. A najważniejsze, że nic się przy nich nie robi, no może poza nawożeniem  .
 . 

. Zajmują też bardzo mało miejsca, może się skusisz
 . Zajmują też bardzo mało miejsca, może się skusisz  .
 . .
 .  .
 .

.
 .