Witajcie Ewo Jadziu, Marysiu
Mało mnie na FO z powodu braku czasu, mam nadzieje że niedługo wyjdę na prostą i więcej będę z Wami.
Teraz staram się czytać FO aby być na bieżąco
Irenko znalazłaś czas na foteczki wiosny w ogrodzie pięknie kolorowo i lewizja cudowna. Stałam nad lewizją na targu i pomyslałam, że przyjde na koniec sprzedaży może spuści z ceny a tu niestety wszystko gość wyprzedał .... ale miałam minę
Irenko wpadłam popatrzeć na Twoje wiosenne kwiaty i nie zawiodłam się - wiosna na dobre zagościła u Ciebie.
Przy okazji napisz mi co to jest - ma piękny kształt liści
Irenko warzywa rosną,tulipany kwitną, a widzę ,że masz ich sporo ,więc nic tylko sie cieszyć .Muszę Cię zmartwić, bo srebrna magi mi padła to samo jeżówka i budleja Chyba nie mam ziemi dla tych roślin, a tak sie starałam
Irenko dziękuję
Faktycznie u Ciebie wszystko jaies większe - masz rękę i chyba duzo cieplej niż u mnie.
Szkoda mi Jadzi bo sadzimy, pielęgnujemy a tu efektu i rosliny na straty . warto by znać przyczynę ale nie zawsze jest to możliwe .
Irenko nie miałam powiadomień a Ty nam zaserwowałaś śliczne roślinki. Wszystko obejrzałam i życzę szybkiego ukończenia remontu oraz radości z dodatkowych zajęć
Irenko miło było poznać Cię osobiście szkoda, że tak krótko Po tej wystawie z większą ochotą będę robiła zakupy u nas na targowisku , te same rośliny ale o połowę tańsze no przynajmniej bylinki i trawy. Zakupiłam sobie tylko gozdziki wieloletnie.
Masz tak wyczyszczony ogród żadnych chwastów ! jak to robisz ? u mnie teraz zwłaszcza po deszczu mam ogrom chwaściorów
Ewo ja też bardzo się cieszę z naszego spotkania, może my z Jadzią wybierzemy się do Rybnika na targowisko.Mnie te ceny też przeraziły.
Proszę o watek i fotki z Twojego ogródka
Mogę wstawić fotki z targowiska z cenami abyś wiedziała po co jechać Kobitki ale naciskacie na otwarcie - no byłabym najrzadszym chyba gościem we własnym watku Irenko