Wczoraj nie dotarłam do ogrodu,za to dziś lecę jak na skrzydłach.Boję się o różyczki i wychodzące lilie,trzeba obadać sytuację i pomóc chronić przed szkodnikami...
Zuza widać,że nie są pomylone,więc warto zainwestować kilka złotych
Gabi sweterki ma 3,moja mama zrobiła jej na drutach
Moni Twoja mała też lubi nosić ubranka? Mojej mogę wszystko założyć,nawet ma skarpetki
Aneczko to namów męża na zwierzaka,może się uda? Gabi uwielbia jechać z nami na działkę,wszystko rozumie,wylata się cały dzień,a potem śpi jak niemowlę ...Budyniowe kolory też lubię,ale czerwone tulipany są
Miał być Janem Pawłem 2,a jest okropną żarówą
Van Eijk w tym roku po raz pierwszy się na niego skusiłam,choć wzięłam go ot tak sobie bez entuzjazmu,a tu taka niespodzianka
Ice Cream dziś wpadnie w obiektyw,nie odpuszczę mu
Soniu mała ma charakter,ale w domu jest spokojniutka,mój M się śmieje,czy my mamy psa? Wcale jej nie słychać i nie widać w domu...
Anabuko-Aniu Ice Cream już dawno skradły mi serce i szukałam ich wszędzie.Raz się skusiłam i na bazarze kupiłam cebule,które miały być Ice C i wyrosły całkiem inne kremowe,też ładne,ale byłam mocno zawiedziona.Za to teraz jestem happy
Elwi Gabi ma kilka ubranek i zawsze jak zimno zakładam jej,a ona nie protestuje
Ice Cream w przewadze bieli? Jeszcze tego nie widziałam
Alana ja już opryskałam preparatem Substral 2 w 1,serce mnie bolało jak zobaczyłam małe gąsieniczki sunące po liściach i niszczące młode przyrosty
plocczanka Ice Cream u Ani(nena) wygląda w grupie cudownie,zobacz do jej wątku
Ja mam tylko 3,ale i tak się cieszę,czekam na nie z niecierpliwością
Aniu-nena Van Ejk pokazałam na poprzedniej stronie taki brudny róż,tulipan z kropelkami wody
Flaming Flag warto kupić,wszystkie wyszły i pięknie, dumnie kwitną
Gabi ciągle poluje na tego ptaka,który wciąż u nas jest,kąpie się w oczku...

Jarzmianka

Jeżówki startują...

Miłej soboty