Działeczka Erazma i nie tylko ... 1 cz.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To długa wciąz otwarta historia, ale dzięki za uwagę podsunąłeś mi pewien pomysł, argument w walce o swoje. 

Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale sąsiedzi nie widzą kompostownika tylko krzewy ozdobne. Thuje tak przycinam, że ich gałęzie są w odległosci 30 cm od siatki. I co najważniejsze nie powodują cienia na ich działce. Działki ich są na stronie wschodnio - zachodniej.Mariola54 pisze:...kompostownik masz zgodnie z regulaminem,
ale tuje już nie są posadzone w zgodzie z nim ...
Pozdrawiam Andrzej.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki Erazmie za informację dotyczące kompostownika. Faktycznie duzy jest, widać , że z powodzeniem wystarcza na Twojej działeczce.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
-
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
W temacie http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... t=cyprysik w kwietniu 2006 roku

Jak widać cyprysik się częściowo odbudował po przycięciu zbrązowiałych (przemarzniętych) gałązek. Myślę, ze ta zima mu nie zaszkodzi.

Pozdrawiam Andrzej.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Wisienko, ognik jest śliczny, to fakt, i ten żółty, i ten czerwony, ale uważaj, bo potrafi przemarzać. Koniecznie powinien rosnąć w ciepłym i zacisznym miejscu.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
- Od: 11 wrz 2006, o 00:33
Nalewko ale dobrze odrasta.Nalewka pisze:Wisienko, ognik jest śliczny, to fakt, i ten żółty, i ten czerwony, ale uważaj, bo potrafi przemarzać. Koniecznie powinien rosnąć w ciepłym i zacisznym miejscu.
Mój juz tak trzecią zimę pada i odrasta, marznie i odrasta.
Ciekawe kiedy w końcu uda mu się zakwitnąć.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Mariolu, jeśli nie kwitnie, to znaczy, że nie ma też na sobie tych pięknych koralików zdobiących ogniki na zdjęciach. Może powieś na nim malutkie bombki choinkowe 

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."